Vožnja Deda Mrazovim kočijama u Školici

Krajem novembra počinju pripreme za zimske i praznične čarolije. Najviše se božićnim i novogodišnjim praznicima raduju deca zbog mnogo poklona, provođenja vremena sa roditeljima i porodicom, igranja na snegu, druženja sa Deda Mrazom… U skladu sa tim i prvi zimski programi upravo su posvećeni deci. Ove zime Predškolska ustanova Školica obradovaće sve subotičke mališane nezaboravnom i do sada u našem gradu neviđenom aktrakcijom. Mališani će imati priliku da se druže sa Deda Mrazom i da se provozaju njegovim kočijama oko centra grada. Nakon toga u prostorijama ustanove biće održana predstava sa Deda Mrazom, dodela paketića i slikanje sa Deda Mrazom.

DEDA MRAZ AKCIJA(1)

Svi zainteresovani roditelji koji žele da omoguće svojim mališanima da budu deo ove bajke, koja će se održati 21. i 22. decembra, mogu da se jave ovoj ustanovi oko dodatnih informacija na broj 060/7565422 ili preko njihove Facebook stranice.

 

Predškolska ustanova „Školica" je izuzetno osveženje za Suboticu koja manjka kreativnim i zanimljivim sadržajem za decu i roditelje. Radi se o dečijem vrtiću koji je u skladu sa zakonom verifikovan kao Predškolska ustanova, što znači da joj je omogućen pripremni predškolski program za decu.  S obzirom da u Školici postoji program za decu jaslenog uzrasta od šest meseci do tri godine i decu uzrasta od tri do šest godina, uz postojanje licence za predškolski program, deca se ne moraju prebacivati u državne vrtiće zbog pohađadnja obaveznog predškolskog programa za pripremu dece pred polazak u osnovnu školu. Na taj način će sve do polaska u školu biti okruženi uvek svojim drugarima.

 

Maskembal za Noć veštica

maskembal za noc vestica

Savremeno i moderno opremljen prosotor, sa najkvalitetnijim materijalom za rad sa mališanima, igraonicom, fiskulturnom salom i ograđenim velikim dvorištem, Školica, koja se nalazi u samom centru grada, pruža svim mališanima koji je posete predivne trenutke, mnogo zabave ali i mnogo znanja koje mališani rado i lako prihvataju.

 

skolica dvoriste

Školica nudi i pohađanje kreativnih radionica, koje su se pokazale kao izuzetno posećene jer podstiču kreativnost kod dece. Nešto što do sada nije bilo u Subotici je obraćanje pažnje i na mame. U Školici mame mogu da dođu na fitness a za to vreme deca provode vreme igrajući se u prostorijama igraonice.

 

Kreativna radionica

kreativna radionica1

Pogledajte i:

Novi vrtić po Montesori programu

Otvara se novi zabavni park za decuKOMENTARI

  1. Marko :) kaže:

    Super zvuci….Bravo!

OSTAVITE KOMENTAR