Wolt stiže i u Suboticu!

Impozantnoj listi i broju od 129 gradova širom sveta, u kojima je dostupna Wolt aplikacija, dodaje se još jedan grad sa severa Srbije – Subotica. Inovativna usluga online poručivanja i brze dostave, od sledeće nedelje biće dostupna i Subotičanima, a šta o uspehu i rekordno brzom širenju Wolt mreže na sever kaže generalni direktnor kompanije Wolt Srbija, Đorđe Davidović, saznaćete u redovima koji slede.

Kako vidite prvi susret i kontakt Subotičana i Wolt aplikacije?

Mislim da će to biti ljubav na prvi pogled, odnosno prvi klik. Za vreme pandemije potreba za online poručivanjem i dostavom hrane je naglo porasla svuda, pa i u Subotici. Kako je Wolt jako intuitivna aplikacija na kojoj se proces poručivanja završava u par koraka, znam da će svi voleti to što nema gubljenja vremena. Posebno mi se sviđa što će Subotičani moći da plaćaju svoje porudžbine online, ali i kešom, što je novina koju je Wolt od skoro uveo.

Kakvo iznenađenje je Wolt spremio za Subotičane?

Wolt vodi računa o svojim korisnicima, zna koja su im omiljena mesta za klopu i koje specijalitete vole. Osim dostave hrane iz jednih od najpopularnijih subotičkih restorana kao što su Renaissance i Bodis & Porto, Wolt Subotičanima poklanja i besplatnu dostavu tokom promotivnog perioda koji će trajati mesec dana.

Šta mislite da će Subotičani najviše voleti kod Wolta?

Ono što vole i Beograđani i Novosađani i svi korisnici koji poručuju preko Wolt aplikacije širom sveta. Voleće brzinu, tačnost i transparentnost. Voleće to što dostava iz omiljenog restorana stiže za maksimum 30-35 minuta. To što radno vreme traje i nakon zatvaranja restorana i lokala, od 9 do 23 časa, kao i mogućnost da prate ‘kretanje’ svoje porudžbine kroz grad u realnom vremenu.

Voleće nasmejana lica prijatnih Wolt dostavljača. Uvek je lepo videti nasmejano lice, zar ne?

Šta mislite da neće voleti?

Ako i bude postojalo tako nešto, u šta iskreno sumnjam ☺, korisnicima je na raspolaganju Wolt lokalni korisnički servis i podrška koja preko chat-a odgovara na sva pitanja u roku od 30 sekundi. Oni su tu za svako nezadovoljstvo, sumnju ili pitanje, ali i refundaciju troškova u slučaju da porudžbina kasni.

Da li se razlikuje Wolt u Subotici i Beogradi ili Novom Sadu?

Da, postoji razlika u dijapazonu usluga u ovom početnom periodu. U Beogradu i Novom Sadu, Wolt dostavlja ne samo restoransku hranu, već i namirnice iz marketa, sveže voće i povrće, kozmetičke proizvode, cveće i sve drugo što je korisniku potrebno iz brojnih prodavnica i radnji na platformi. U Subotici se za sada dostava odnosi samo na restoransku hranu, ali će veoma brzo Subotičani dobiti mogućnost da poručuju i mnogo više od restoranske hrane. Wolt vredno radi na tome da proširi svoju ponudu u svim gradovima u kojima posluje.

Da li imate neki korisni savet ili trik za ljude koji će po prvi put koristiti aplikaciju?

Wolt aplikacija je tolika jasna i laka za korišćenje da nema potrebe za bilo kakvim sugestijama sa strane. Trenutna situacija i pandemija su nam u mnogo čemu otežale način funkcionisanja. Ređe se viđamo, družimo i izlazimo. U takvoj situaciji, nekoliko klikova do toplog ručka ili večere na vašoj kućnoj adresi puno znači. Siguran sam da je dolazak Wolta sjajna vest za Subotičane i da će uživati poručujući hranu iz najpopularnijih lokalnih restorana.

Zašto Wolt?

Wolt je jedna od vodećih IT kompanija u oblasti “poslednje milje” dostave tj. last mile delivery. Do pre godinu dana nam je fokus bio na restoranskoj hrani dok smo sa početkom pandemije proširili portfilio i na ostale segmente kao sto su dostave iz marketa, drogerija, prodavnica zdrave hrane, cvećara, itd.

Trenutno zapošljavamo preko 2.200 ljudi u 23 zemlje širom sveta. Poslednje 2 zemlje u kojima je Wolt krenuo sa operacijama su Nemačka i Japan što dovoljno govori o kvalitetu usluge koju pružamo svojim korisnicima.

/Kurir/Foto: Promo/KOMENTARI

  1. Gabriella Vujkovic kaže:

    Imam ideju kod koga jer nema

  2. Anonimni kaže:

    Donose iz restorana koji vec imaju besplatnu dostavu heheh koja provala. Jadni su mi samo ti dostavljaci koji moraju po hladnoci kisi ili jakom suncu da tegle one kutijetine umesto da im obezbede vozila, sirotani jednom sam zaustavila momka i dala mu 200 din na -5 on na bicikli jadan

OSTAVITE KOMENTAR

+ 59 = 66