Za 9 meseci 1150 predmeta plenidbe

Subotički izvršitelj Damir Šite kaže za portal GradSubotica da ove godine nije bilo puno slučajeva i da je do sada prijvljeno svega 70. Poređenja radi, u proteklih devet meseci zaprimljeno je oko 1150 predmeta, od kojih je rešeno 600.

 

– Prosečna dužina trajanja postupka pred izvršiteljem u 2012. godini je iznosila 74 dana. Bilo je plenidbe i licitacije pokretnih predmeta koji su oduzeti od dužnika. Oduzimani su i prodavani predmeti poput televizora, računara sa monitorom, ribolovačke opreme i slično. Struktura poverilaca se izmenila, tako da pored komunalnih preduzeća izvršitelju se javljaju i banke da naplate kredite. Ove godine od javnih i komunalnih preduzeća najviše predmeta je prijavilo preduzeće “Suboticagas”, a javljaju nam se i fizička lica – rekao je Šite.KOMENTARI

 1. JovaToYou kaže:

  😆  Ovaj je na “Black” listi kod svakog desetog građanina.
   

 2. crni bik kaže:

  dobro je dok plene pecaljke i udice, kad krenu sa mehanizacijom i nekretninama to je zeznuto.

  nego kao onima južno niko ništa ne pleni a redovito ne plaćaju struju? kad bi zakon bio jednak za sve pola Srbije bi bilo zaplenjeno.

 3. JimmyQ kaže:

  To mogu samo ovde dok narod ćuti! Balaševiće je lepo opevao naš mentalitet “im’o bi’ ja štogod kasti i na konto ove vlasti, ali neću”

  Ovde samo država može da se zadužuje u nedogled, pa bi bilo dobro da se uključite u neku stranku, malo delite flajere i lepite plakate i onda uspete i sa diplomom osnovne škole…A ne ovako, vi zapeli da završite srednju školu barem, zaposlite se i dižete kredite, trošite struju na kompjutere, svetlo i ostalo….Pa naši političari isu videli kompjutere dok nisu izabrani…Vidite kako oni igraju na sigurno! Nema trošenja dok nema para!

OSTAVITE KOMENTAR