Za Božić nema naplate parkiranja

JKP ,,Parking” Subotica obaveštava građane da se 24.12. 2013. godine (utorak) naplata i kontrola parkiranja obavlja  po skraćenom režimu. Naplata i kontrola u prvoj (crvenoj), drugoj (žutoj), četvrtoj (plavoj) zoni i na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta će se  vršiti do 16.30, časova, a na zatvorenom parkingu oko Mlečne pijace i u zelenoj zoni  oko „Buvljaka“ do 12 časova. Odeljenje za reklamacije i blagajna će danas raditi skraćeno  do 16,30 časova.

 

U sredu 25.12.2013. godine, neće se vršiti naplata i kontrola parkiranja, osim u zelenoj zoni (oko „Buvljaka“) i na zatvorenom parkingu oko Mlečne pijace koji će tog dana raditi po skraćenom režimu do 12 časova.

 

Reklamacije  i blagajna Preduzeća 25. decembra 2013. godine neće raditi.

parking-1KOMENTARI

  1. Neša kaže:

    Dopada mi se ilustracija za vest.

    Iako u danu kada je tekst postavljen nema snega, što ukazuje da je fotografija od ranije, aludira na bezobraznu naplatu korišćenja parking mesta koje je zatrpano snegom a kada malo otopli prekriveno bljuzgavicom. Setih se jedne stare reklame za slovenačku industriju drvenih prozora i vrata "Jelovica": "Kiša, sneg, vetar i grad ne mogu ništa jer to je 'Jelovica'". Isto je i sa JKP "Parking". Neuništivi i nezaustavljivi su!

OSTAVITE KOMENTAR