Za Narodno pozorište izdvojeno 85 miliona dinara

Radovi na rekonstrukciji i adaptaciji Narodnog pozorišta u Subotici se nastavljaju, rekao je direktor Fonda za kapitalna ulaganja APV, Nebojša Malenković.

Narodno-pozoriste-subotica-42

On objašnjava da je Fond prošle godine izdvojio 150 miliona dinara za nastavak radova, koji su bili prekinuti pre dve godine zbog nedostatka novca.

 

– Do kraja februara biće završen projekat, a uskoro i grad Subotica će da raspiše javnu nabavku za nastavak radova, za koji je obezbeđeno 85 miliona dinara. Kada se završi projekt tačno ćemo znati koliko novca nedostaje za završetak celokupnog projekta. Prošle godine zajedno sa fakultetom tehničnih nauka racionalizovali smo postojeći projekat i glavni projekt se završava krajem februara.- rekao je direktor Fonda za kapitalna ulaganja APV, Nebojša Malenković.

 

Fond je izdvojio šest milijardi dinara za kapitalne projekte u Vojvodini. U planu je da se realizuju novi projekti i nastave stari.KOMENTARI

 1. samo pitam kaže:

  Predizborno obecanje ili ?

 2. Stipane,siti se... kaže:

  …Kada se zavrsi projekat,tacno cemo znati,koliko novaca nedostaje za zavrsetak celokupnog projekta…

  Ovo ni Serlok Holms,nece moci odgonetnuti:

  -Koliko i kakvih projekata jos treba uraditi (elektrika,vodovod i kanalizacija,protivpozarna zastita,grejanje i ventilacija,liftovi,detalji zastitara za gips,drvenariju,kovano gvozdje,…scensku tehniku,ozvucenje…Ljudi,pa ovo projektovanje traje,vec 12-15 godina,a nista konkretnog NEMA.??? Projekat fasade,komunikacije za hendikepirane…??? I sve to….

  -Za koji deo ??? Stari deo ???Stari deo sa JEDNOM SCENOM,DVE ILI SVE TRI ???

  -OVO SVE VISE LICI NA ONU: PUNO POLITICARA-citaj BABICA,KILAVO POZORISTE !!!

 3. Don Kihot kaže:

  Kako ste mogli da srusite staro pozoriste ako niste imali projekat za novo.Pa i supu kada pravis traze ti projekat.Svim poslanicima koji su glasali za rusenje pozorista oduzeti imovinu da bi se nadoknadio manjak novcaza zavrsetak pozorista.

 4. boban kaže:

  Moram da konstatujem da, dok je Modest bio gradonačelnik pozorište se gradilo a sada je ponovo pusto.

 5. O()O kaže:

  Pored silnih stranaka koje su na vlasti u Subotici, ali i na repubkičkom nivou i koji su govorili da će  tako novac lakše dolaziti u Suboticu, i dalje samo pokrajna ulaže.

  tako da

  @ boban

  još uvek on gradi ovo pozorište…

OSTAVITE KOMENTAR