Zapalio se auto kod Patrie

Negde oko 14, 30 časova u toku vožnje zapalio se automobil jednog našeg sugrađanina. Incident se dogodio kod raskrsnice,  hotela Patria i zgrade Nove opštine.Prema rečima očevidaca automobil se zapalio u toku vožnje, a vozač je tada  izašao  iz njega i počeo da gura, kako bi ga isključio iz saobraćaja.Na lice mesta izašla su jedna vatrogasna kola i brzo ugasila požar. U incidentu nije bilo povređen.

Inače, jedna devojka je pomogla vlasniku automobila da ga odgura do sigurnog mesta i dok je ona pomagala autobus je otkinuo vrata na njenom automobilu. Nakon toga policija je saslušala nju, sa pitanjem zbog čega joj je oštećen automobil.

pozar1

pozar2

pozar3

 KOMENTARI

  1. Vorda90 kaže:

    Scena je naša policija, vraćam se kući pada kiša ko iz kabla nosim kapuljaču i pandur me pita zašto nosiš kapuljaču. U sred bela dana oko 12:00 u centru Tavankuta legitimišu me dvojica pod izgovorom da sam njim sumnjiv jer sam stajao ispred frizerskog salona i čekao red da se ošišam. Kada sam čekao voz za Žednik sedim ja na klupi ćutim pogledao sam par puta u ne kulturnu gospođu koja tamo radi jer je buljila bez prestanka u mene kao da sam joj kera ubio i samo vidiš dolazi da me legitimiše. Nedaj ih Bože nikome u porodici samo dalje od njih!

  2. Megille kaže:

    @ Vorda 90 , To su oni policajci koji se voze u vozilima bez toga da se vežu propisno sigurnosnim pojasevima, koji nose svoje supruge na posao službenim vozilima ,koji svoji poznanicima dozvole da se šepure na besnim motociklima bez zaštine kacige , da voze te motocikle u papučama. Isti ti koji nas kažnjavaju ako nismo ‘njihovi’ jer sve ovo prethodno napisano za nas ne važi. Ali poreske uplate nam važe. Hallo!

  3. stormwatch kaže:

    Jo, trebali ste videti pocetkom devedesetih sta je bilo, konkretnije 1992. 1993. 1994. 1995. 1996. kakvo policijsko stochno izivljavanje su prozivljavali svi koji su imali dugu kosu a nisu bili zhene. Po dvaput bi ste bili zaustavljani u krugu od 2 km jer bi se nekom policajcu ucinilo da ste mu sumnjvi, dok su one njihove ratnike, kumove i jatake vidno naoruzane grlili i toplo pozdravljali dok su setali po centru.

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: