Zatvor zbog remećenja javnog reda i mira

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici doneli su rešenje o zadržavanju do 24 časa M. B. (1991) iz Subotice, zbog narušavanja javnog reda i mira u restoranu brze hrane. On je u zakonskom roku, uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, priveden kod sudije za prekršaje, koji mu je odredio kaznu zatvora u trajanju od 12 dana.Prilikom postupanja policijske patrole, osumnjičeni je i nakon što je upozoren na ponašanje, nastavio verbalno da napada policijske službenike.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira, policija je protiv M. B. Podnela krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, u redovnom postupku.

Takođe, Policija je rasvetlila još jedan slučaj remećenja javnog reda i mira nepristojnim, drskim i bezobzirnim ponašanjem i identifikovala osobu koja je 25. septembra, u kafiću u centru grada, uništila inventar. Njemu je u prekršajnom postupku, sudija Prekršajnog suda odredio kaznu zatvora u trajanju od sedam dana, navodi se u saopštenju Policijske uprave Subotica.

policija-marica-v

Radio Subotica

 KOMENTARI

  1. Megille kaže:

    Da? ,a kada će nam subotička Policija sprečavati lopove koji kradu i obijaju imovinu građana . Kada će njih privesti na saslušanje kod istražne sudije ???

OSTAVITE KOMENTAR