Završni nacionalni nivo„Čitanjem do zvezda”

Završni, nacionalni nivo projekta za podsticanje čitanja i kreativnosti „Čitanjem do zvezda” za učenike osnovnih škola biće održan virtuelno u ponedeljak, 5. i utorak, 6. maja 2021. godine. Prvog dana biće organizovano onlajn takmičenje u kvizu znanja s početkom u 10 časova na kojem će učestvovati i dve ekipe iz Subotice, obe iz Osnovne škole „Matko Vuković”. Narednog dana biće predstavljeni kreativni radovi među kojima i plakati učenika iz osnovnih škola „Vladimir Nazor” iz Đurđina i „Matko Vuković” iz Subotice, pobednika prethodnog nivoa takmičenja. Početak je u 8 časova.

                Ovim takmičenjem biće završen projekat za podsticanje čitanja i kreativnosti „Čitanjem do zvezda” za učenike osnovnih škola za školsku 2020./21. godinu koji je ove godine zbog pandemije korone virusa na svim nivoima održan virtuelno. Ovogodišnja tema bila je „U svetu knjiga”.

                Organizatori kviza su Bibliotekarsko društvo međimurske županije, a u Subotici ga sprovodi Gradska biblioteka Subotica u saradnji s NIU „Hrvatska reč”.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

28 + = 32