Želimo vam srećnu Novu godinu i život dostojan čoveka

Poštovani građani Subotice,

Povodom nastupajućih novogodišnjih praznika upućujemo vam iskrene čestitke uz želju da predstojeća Nova 2020.godina bude bolja i uspešnija. Svima vama i vašim porodicama želimo puno zdravlja, sreće i ljubavi.

Građani Subotice, želimo vam da u Novu 2020 godinu svi zajedno uđemo sa nadom da ćemo se izboriti za život dostojan čoveka, slobodu koja nam je uskraćena i pravdu koje nema.

Inicijativni odbor Saveza za Srbiju u SuboticiKOMENTARI

 1. Subotica kaže:

  Ljudi za Novu godinu imaju više želja. Vi nam ispunite samo ‘jednu veliku želju ‘ : vratite nam Suboticu da ponovo bude grad a ne -‘vukojebina palanka’ koju kreiraju razni pizerijaši -krčmari ,proizvođaći alkohola sa kojim uništavaju i truju građane. Vratite na fabrike koje su u kriminalnoj privatizaciji uništili-porušili.Pokrenite ispitivanje poreklo imovine .Pokrenite kako su nestali proizvodni pogoni ,gde su skupi alati i opreme iz tih pogona…par primera : Željezničar ,Pahuljica ,Bratstvo ,Zorka, Sever , 29 Novembar Kožara .DES ,Metalija , Partizan ,Ciglana pod imenom ‘Bačka Opeka’…itd Da Vam 2020 bude sretna za ispunjenje ovi želja.

 2. Čokanjčićem ću te čokanjčićem ćeš me kaže:

  I ja vama želim srećnu Novu godinu, da se u njoj na miru raziđete, i da nam više nijednu srećnu Novu godinu ne poželite!

 3. dule kaže:

  @Subotica
  Od koga Vi to tražite da vam vrati sve te uništene fabrike. Od onih koji su ih uništili. Koji apsurd.

 4. JEDAN OD kaže:

  Nemojte nas više braniti. Zbog vas i imamo naprednjake na leđima.

 5. Anonimni kaže:

  Samo nam je vasa cestitka hfalila

 6. Koki kaže:

  Ha ha, hvala ne treba

 7. Vanja kaže:

  Kako da živim životom dostojnim čoveka, kad nemam (niko u ovim kraju nema) ni kanalizaciju, ni vodovod, ni asfalt, a tu mi je porodica od rođenja. Baš mi je dostojanstveno.

OSTAVITE KOMENTAR