Žene su krive

Gojko je kriv što je iskren. A istina je ta da svi volimo da se okrenemo za ženskom, volimo da vidimo masnije dupe, da dobacujemo…Tome su same krive. Kakvo je to oblačenje i utezanje u tanke i uske krpice. Pošten čovek krene negde svojim putem ali dok prođe gradom pored svih tih oblina i krivina, on više nije onakav kakav je krenuo od kuće.

 

Treba reći da niko ne tvrdi da bi to trebalo zabraniti ili slično. Na šta bi ovaj svet ličio da nema žena. Lepo kaže otac svom sinu Dini u filmu Sjećaš li se Dolly Bell : “Žene su kao so. Može i bez, ali je bljutavo.”

 

Kad sam još radio na građevini, uvek se zviždalo i dobacivalo ženama koje prolaze. Rakija i zviždanje za ribama.

 

Ja sad mislim da su se žene navikle i da to očekuju. Ni jedna se nije okrenula na ovakve neartikulisane zvuke, ali se  vidi kako isprave leđa i nastave drčno svojim putem. Vidi se tačno da vole to.

 

Više ne radim na bauštele ali ako se jednom opet vratim na mešalicu za beton, moraću da poštujem nepisano pravilo da se zviždi i dobacuje.

 

I onomad kad sam vozio kamion za gradsko komunalno, bilo je stvar stila da trubnem dobrom komadu. One provode silno vreme ispred ogledala da budu lepe, a ako ne dobiju potvrdu da je to vredelo, onda je trud uzalud.

 

Foto: Lovac na Jelene

 

Jelena Kikić iz Subotice

jelena kikic

 KOMENTARI

 1. Lenin kaže:

  Нема даље?Како иде наставак?Можда…

  Откад сам се учланио у престижну странку,за време радног времена зими,само блејим кроз изглоге познатих кафетерија,очекујући да дође пролеће,како би се насадио у башту којег кафића,да би наставио дугогодишњу традицију звиждања за обилним фемалним задњицама…

 2. Kertvaros kaže:

  Neki muskarci vole da se okrecu za zenama, neka zene vole da se muskarci okrecu za njima.. Kako one prve tako i oni drugi pripadaju istom kulturnom krugu i zajednicki im je isti obrazovni nivo. U cemu je tu uopste problem?

 3. jelte kaže:

  Baš su se hrvatski mediji raspisali o novom zakonu koji upravo donose,a koji se odnosi na "seksualno nasilje u ratu" kao ratni zločin.Prema podacima koji se iznose,navodno, oko 2500 Hrvatica je silovano u Vukovaru i okolini.Snimili su i film "Sunčica" koji govori o tome.Izgleda da čovek nije evoluirao kroz istoriju.

 4. Petar.SU kaže:

  Boze sto mi ova devojka poznata. 😉

  PS Jelen 3:)

 5. pera kaže:

  Naravno da treba pogledati za nekom lepom i atraktivnom ženom…..sad će mo se početi i zgražavati ženskoj lepoti…..I nema tu veze da li je pametna ili glupa,političarka ili cećarka….važno je da barem na trenutak neko od nas muškaraca zvirne preko ramena ka njoj….

   

 6. deki1985 kaže:

  Mile vs Tranzicija Sexualno uznemiravanje 1

OSTAVITE KOMENTAR