Ženska ekipa Spartaka prvak države u gađanju vazdušnom puškom

Subotica i Streljački klub Spartak bili su domaćini Prvenstva Srbije, nakon duže od 30 godina, u gađanju vazdušnim oružjem. Takmičenje je organizovano u sali Tehničke škole Ivan Sarić, a gađalo se serijskom vazdušnom puškom za sve kategorije i standardnim vazdušnim pištoljem za pionire (B i C program).

Najvredniji rezultat za subotički klub je titula u ekipnoj konkurenciji za seniorke i bronzana medalja Todorović Jelene u seniorskoj konkurenciji. Članice SK Spartak su nakon dve vicešampionske titule uspele da se okite titulom prvaka države u vazdušnoj pušci sa 1083 krugova, drugo mesto zauzela je Uljma sa 1076, dok se na treće mesto plasirala ekipa Pančevo 1813 sa 1060 krugova.

U konkurenciji gađanje serijskom vazdušnom puškom prijavilo se 428 strelaca iz 53 kluba, dok se u gađanju pištoljem za pionirsku selekciju prijavilo 75 dečaka i devojčica. Rezultate pogledajte ovde.

Prisutne su pozdravili osvajači olimpijskih medalja Mikec Damir i Štefanek Davor, kao i gradonačelnik Subotice Bakić Stevan i sekretar Sportskog saveza Subotice Vuković Dejan.
Pokrovitelj ove sportske manifestacije su Grad Subotica i Sportski savez našeg grada.

suboticasport.comKOMENTARI

  1. Zoran kaže:

    Cestitam!!! Bravo!

  2. Milutin kaže:

    gledalaca 8 :))

OSTAVITE KOMENTAR

89 + = 94

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: