ŽFK Spartak bogatiji za još jedan “biser”

U sportskom savezu Subotice ŽFK Spartak, šampion države u ženskom fudbalu, ozvaničio je saradnju sa još jednim biserom srpskog fudbala. U pitanju je igračica Allegra Poljak koja će uskoro navršiti 15 godina. Allegra je igrala i trenirala sa dečacima u FK Novi Sad, a članica je i ženske fudbalske reprezentacije Srbije. Pored fudbala uspešno se bavila atletikom u kojoj je osvojila preko 100 medalja.

 

"Vrlo smo srećni što će Allegra naredne tri godine nositi dres subotičkog šampiona i želimo joj dobrodošlicu i da ponosno nosi plavo-beli dres. Očekujemo da će ona biti pokretač novog talasa mladih i perspektivnih igračica koje će konkurisati u podmlađivanja tima kada se za to ukaže potreba." – rekao je Bojan Arsić, sportski direktor kluba, na press konferenciji.

 

Novinare je interesovalo da li će biti još promena u igračkom sastavu plavih golubica. Sportski direktor je nagovestio da postoje interesovanja nekoliko klubova iz Evrope (Rusije, Francuske i Nemačke) za neke aktuelne igračice, ali pošto je prelazni rok tek počeo, nešto konkretnije će se znati tek u narednom periodu. "Igračice Spartaka su veoma atraktivne za velike evropske klubove, ali trudićemo se, koliko god možemo, da sačuvamo okosnicu tima i da ga još više pojačamo. Što se tiče pojačanja koja tek treba da nam dođu, u ovom momentu vam mogu reći da Allegra nije jedino pojačanje Spartaka u zimskom prelaznom roku."

 

 KOMENTARI

  1. roki kaže:

    Koja smesna vest. Kakav crni biser sa 15 godina i to jos u zenskom fudbalu. Koga ovo interesuje? Koliki imaju navijaca na utakmicama? Zar ce ova devojka od fudbala da zivi kad poraste?…..Devojke mani se ovog na vreme, nema leba ni u muskom fudbalu a ne da jos ima u zenskom…

OSTAVITE KOMENTAR