Znatno veći broj otpuštenih nego primljenih pacijenata

U poslednjem danu godine za nama, na bolničkom lečenju u Kovid delu bolnice bilo je 138 pacijenta. U Kovid jedinici intenzivnog lečenja nalazi se 14 pacijenata, 11 na mehaničkoj ventilaciji.

U prethodna 24 sata u Kovid respiratornoj ambulanti Opšte bolnice Subotica obavljen je 61 pregled. Trinaest pacijenata je zadržano na bolničkom lečenju u Kovid delu bolnice, a trideset jedan pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje i izolaciju – saopšteno je u Dnevnom izveštaju o epidemiološkoj situaciji Opšte bolnice Subotica za 31. decembar.

Prema današnjem Izveštaju pokrajinskog Instituta za javno zdravje, u Vojvodini je i broj aktivnih slučajeva značajno pao zbog oporavaka velikog broja blagih slučajeva, obolelih pre dve nedelje, te je ovog prvog dana nove godine broj registrovanih aktivnih slučajeva u Novom Sadu 8.752, potom sledi Zrenjanin sa više od 3400, Pančevo sa više od 1600, Subotica i Bačka Palanka sa više od 1500 i Kikinda sa više od 1300 registrovanih aktivnih slučajeva.KOMENTARI

 1. Miki kaže:

  Da li neko ima izveštaja i o ostalim intervencijama -operacijama i lečenju ostalih bolesti u Subotičkoj bolnici ,sem Kovida ???

 2. Croat kaže:

  Nesto sam razmisljao o ovom kako su broj zarazenih smanjili uglqvno skracenjem vremena ugostiteljskih objekata i radnji. ispade da smo se otudjili jedno od drugih jer ne verujem da smo bas toliko revnosni u postovanju preporuka. Dobro je to zbog bolesti a pomalo tuzno zbog nas. Nestasica novca nervoza je izgleda dobro kumovalo tome.
  Dokusurila nas ova korona

 3. (ba)laban kaže:

  @Croat

  Dokusurila nas je uglavnom KAKISTOKRATIJA, odnosno vladavina NAJGORIH. Ali sve ima svoj rok trajanja, kao i tegla džema, krastavci…

OSTAVITE KOMENTAR

+ 23 = 31