15 dana zatvora zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Primena novog Zakona o prekršajima počela je u subotu, što će po ocenama stručnjaka omogućiti efikasniji sistem kažnjavanja, brže sudske postupke i smanjenje svakodnevne korupcije sa kojom su suočeni gradjani.

udes-saobracajna-nesrecaž

Primena tog zakona je počela da se sprovodi i u Subotici.

 

– Tokom vikenda sprovedena je akcija merenja brzine kretanja na autoputu E 75. 20 lica je procesuirano zbog prekoračenja brzine za 40 kilometara po času. Platili su novčanu kaznu od 10.000 do 20.000 dinara, izrečena im je zaštitna mera zabrane upravljanja vozilom. – rekao je v.f. predsednik Prekršajnog suda u Subotici, Ljubo Simić.

 

On je dodao da je jednom licu zbog vožnje u alkoholisanom stanju određen zatvor od 15 dana, oduzeta dozvola na osam meseci i upisano 14 negativnih poenaKOMENTARI

 1. mile kaže:

  Više ti se isplati da se posle dva piva vratiš kući taksijem i da sutra platiš kaznu za parkiranje nego da rizikuješ 15 dana zatvora i 8 meseci bez dozvole.

 2. S&S kaže:

  Sad zamislite Gojka, Maravića i ostalu bratiju (bez supruga, jer one su posvećene porodici), kako tancikuju dok ih onaj lik zabavlja.

 3. pravdoljub kaže:

  Bice dobro ako saobracajcima ne naidje Velimir Ilic, onaj je sutiro saobracajca kada mu je zaustavio vozilo. Pride saobracajac je bio pred penzijom pa mu jos skinuli i cinove, samo zato sto je zaustavio zasticenog. Lako ce biti lupati poene "narodima i narodnostima". Ali Avaj 🙁 kako ce oni to sa jacim zverkama.

 4. zorandjala kaže:

  Ova gospoda iz saobracajne policije je nesto najbolje u ovoj zemlji.Gospodo i pored losih uslova vi radite dvesto posto efektno da se ostali iz vase branse ugledaju na vas mi bi imali najbezbedniju zemlju na svetu,Vasi rezultati su za divljenje. SAmo  tako i nikom kroz prste dogod se ne naucimo reda.

 5. Botman kaže:

  Znači vraćeni su zapisnici o prekršajima saobraćajnim policajcima.

  Onda nema više jurcanja.

 6. pravdoljub kaže:

  Ali opet. Kako ce sada  onaj jadni saobracajac da zavrsi krov na svojoj vikendici. Opasce mu promet i eto ti nevolje..Mislim ja da ce se tu opet naci rupa, kao i do sada. Najbolje radi Somborska Policija, radar postavljen saobracajac pored cisto da ga ne ukradu i da konstatuje stanje dok sa tog automatskog radara fotografija sa sve brojem tablica, vremenom, brzinom, deonicom. Ide direktno u upravu na obradu, pa se desavalo da kaznjavaju  i svoje kolege. Smatram da je to najcistije..

OSTAVITE KOMENTAR