20 godina za ubistvo

Subotičanin Goran Kaurin (35) osuđen je na 20 godina zatvora zbog svirepog ubistva Natalije Milodanović (48). Pošle godine, 11. januara u stanu žrtve Kaurin je iskasapio ubijenu sa više desetna uboda nožem u predelu grudnog koša, a ubodne rane su nanete i po rukama i nogama.
Ubica je nakon uzvršenog dela uzeo novčanik žrtve i otišao na bankomat i u nekoliko navrata podigao 56.000 dinara, sa njenog računa.

Slika

Telo u stanu, pronašli su sin i čerka žrtve, a policija je u tom momentu brzo i efikasno reagovala i uhvatila ubicu u pokušaju bekstva na putu između Subotice i Novog Sada.

Ubistvo se dogodilo 11. janura prošle godine u stanu žrtve, na adresi Tolminska, u naselju Aleksandrovo. Ubijenoj je naneto više rezova nožem po licu i oko 14 ubodnih smrtonosnih rana u predelu grudnog koša, kao i po rukama i nogama.

Porodica ubijene je nezadovoljna presudom i tražiće maksimalnu kaznu od 40 godina.
Sin ubijene je bio narkoman i družio se sa Kaurinom. Kako saznajemo, kad god bi upao u krizu Goran se pojavljivao kao spasilac, pa je čak i izvesno vreme živeo sa njima.
Po gradu su kolale mnoge priče kada se ubistvo dogodilo. Mnogi su mislili da je Kaurin bio ljubavnik žrtve, što njena porodica opovrgava i tvrdi da se on družio sa sinom ubijene i da je to bila jedina veza.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: