28. Vojvođanska zlatna rukavica

Subotica – Bokserski turnir najboljih srednjeevropskih, balkanskih, ruskih, afričkih i britanskih olimpijskih mladih boraca (generacija 92./93.), za tradicionalnu nagradu osvajača trofeja “VOJVOĐANSKA ZLATNA RUKAVICA”, održaće se od 24.-26.09.2010. godine, u atrijumu hotela “Galerija” u Subotici.

Potvrdjeno je učešće 60 inostranih i 15 domaćih boksera.

Slika

Prvog dana turnira (24. septembar), čiji će domaćin biti sala OŠ “Sečenji Ištvan”, održavaju se kvalifikacije za ulazak u polufinale. Subota i nedelja (25. i 26. septembar) su dani polufinalnih i finalnih mečeva, u atrijumu hotela “Galerija”, uz prisustvo ambasadorke Republike Kube gospođe Mercedes Martinez Valdes, gradonačelnika Subotice Saše Vučinića i sekretara za sport i omladinu Vlade AP Vojvodine Modesta Dulića. Kapacitet gledališta je 850 ljudi. Domaćin i voditelj programa Ivan Tešanović iz Beograda će, uz plesnu grupu, biti zadužen za nezaboravni spektakl.

Posebnu pažnju i interesovanje domaće publike izazvaće nastup dva najperspektivnija mlada borca Srbije, Denisa Memetovića I Vanje Bačića, rođenih Subotičana kojima ovaj turnir predstavlja etapu u pripremama za Olimpijske igre London 2012.

ULAZ NA SVE MEČEVE JE BESPLATAN.

Slika

Promocijom kampanje “STOP NASILJU NA ULICAMA”, organizator tradicionalnog turnira, Bokserski savez Vojvodine i NVO “AŠC”, žele uputiti poruku posetiocima – VRAĆANJE IMIDŽA PLEMENITE VEŠTINE I FERPLEJA BOKSU, kao jednoj od najstarijih olimpijskih disciplina. Poruka mladim ljudima je da borilačke veštine koriste u salama za vežbanje I na turnirima, a ne na javnom mestu.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

60 + = 63

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: