Spartaku 400 000 evra od Mirića, Simovića i Milankovića

Dnevna klupska politika nije deformisala osnovnu filozofiju Spartak Zlatibor vode. Subotičani su, tokom zimskog prestrojavanja, podmladili tim i nisu se odrekli ambicija.

Sa proverenim snagama, jasnim idejama i ljudima spremnim da podnesu teret uspeha, superligaš sa severa Bačke želi da o(p)stane u vrhu srpskog fudbala.

 

– Odlučili smo se da podmladimo tim i istovremeno, dobrim poslovnim potezima, osiguramo budućnost kluba. Dobro smo zaradili i fino pazarili, s ciljem da kroz godinu, ili dve, stanemo uz rame najjačim srpskim timovima – objašnjava Dragan Simović, predsednik Spartak Zlatibor vode.

 

U praksi to znači: prodaj, zaradi i uloži.

 

– Zimus smo ostvarili transfere od oko 400.000 evra. Za dolazak Marka Mirića, Crvena zvezda morala je da plati 207.000 evra. Transfer Slobodana Simovića u Dinamo iz Minska doneo nam je 150.000 evra, ali tu nije kraj. Juče je ozvaničen i prelazak Nikole Milankovića u kazahstanski Atirau. Naša kasa biće bogatija za 100.000 dolara.

 

Angažmani Kovačevića (Crvena zvezda), Đurića (Rad) i Đorđevića (Proleter) imaju zajedničku potku – ulaganje u budućnost.

 

– Osigurali smo klupsku stabilnost i mirniju atmosferu na duže staze. Od svih transfera imamo dobre procente i u budućnosti. Želja je da proširimo bazu, horizontalno i vertikalno, da u dogledno vreme, kako i nalaže ekonomska logika, profitiramo kao klub i zdrava sredina.

 

NEMA ŽURBE SA ALEKSIĆEM

 

Kako stigne prelazni rok, tako je u Subotici tema transferBranimira Aleksića. Golman mlade reprezentacije Srbije biće adut Spartak Zlatibor vode i na proleće.

 

– Aleksić je ubedljivo najbolji golman u domaćem šampionatu. Da je član Crvene zvezde, ili Partizana, nosio bi dres A reprezentacije Srbije. Imamo čvrst ugovor, znamo koliko vredi i znači našem timu. Pred njim je ozbiljna karijera i nema razloga da žurimo – najavio je Dragan Simović.

 

ZurnalKOMENTARI

 1. knjigovođa kaže:

  Na koliku osnovicu, po kojoj stopi i koliko je poreza plaćeno ???

 2. Nucky Thompson kaže:

  Molimo poresku upravu…da ne žuri…zastareva nakon …hmmm…nekoga vremena…bdw,svaka čast -knjigovodja!!!

 3. supermen kaže:

  dobro bi bilo da se i u stadion ulozi malo!katastrofa kako izgleda!!!!

 4. rolex1976 kaže:

  Hoće li deo novca uložiti u stadion, recimo semafor?   Ma nee, čekaće da to neko drugi uradi možda grad,ministarstvo za sport i omladinu,pokrajina itd.Bilo ko samo ne oni…

 5. supermen kaže:

  koje inteligentne face   …….

OSTAVITE KOMENTAR

+ 52 = 56

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: