3D izgled „Vinarije Zvonko Bogdan“

U vinariju Zvonko Bogdan pristižu poslednji elementi opreme za proizvodnju i skladištenje vina. Njihova ugradnja ide po planiranoj dinamici, tako da se očekuje da će zacrtani rok od 20. avgusta za završetak radova biti ispoštovan. Vinarija će biti spremna za početak berbe koja startuje krajem septembra.

..

Što se tiče samih radova u delu namenjenom za proizvodnju i skladištenje vina uveliko traje montiranje dva teretna lifta koja povezuju proizvodnju sa pordumom u okviru kojeg će se čuvati ali i degustirati vino. Takođe, privode se kraju radovi na sistemu za hlađenje i održavanje vlažnosti vazduha.

.

.

U drugom, hotelsko-restoranskom delu kompleksa, čiji se završetak planira za iduću godinu, trenutno se nakon pregrađivanja i formiranja apartmana radi na njihovom malterisanju i krečenju. Pored toga radovi se vrše i u restoranu, ali i u službenim kancelarijama gde se postavljaju pločice.

.

Okolina vinarije će 20. avgusta dočekati potuno spremna. Nakon asfaltiranja prilaznih puteva i formiranja parking mesta trenutno se radi popločavanje. Sama fasada vinarije je završena, biber crep je u potpunosti postavljen, a preostaje da se urade radovi na postavljanju oluka i drugih zaštitnih elemenata koji će biti od bakra.

.

Kako bi projekat približili sugrađanima, u vinariji su uradili 3d izgled budućeg kompleksa koji možete da vidite na videu.

.

.

Srodne vesti:

10.06.2011 Počelo montiranje opreme u vinariji Zvonko Bogdan

25.04.2011 Vinarija Zvokno Bogdan u funkciji do septembra

15.03.2011 Pripreme vinarije Zvonko Bogdan za ovogodišnju berbu

06.10.2010 Kompleks „Zvonko Bogdan“ u novembru

02.06.2010 Kompleks „Zvonko Bogdan“KOMENTARI

 1. bela kaže:

  wow. mocno izgleda

 2. dasHHa kaže:

  Sve pohvale i za razliku od 99% projekata u gradu vinarija ZB je jedina gde covek lupom da trazi greske nece ih pronaci. 3D animacija je u rangu produkcije svetskih studija i ulozeno je puno truda i radnih sati. Nadam se kad se objekat kompletira da ce uradit i zahtevniji deo-animiranje unutrasnjosti.

 3. dragan kaže:

  …aaaa ko je pravi vlasnik?  Bingo pitanje!

 4. dragana kaže:

  Prelepo je…..

 5. Sanda kaže:

  …. ali molim Vas recite ljudima ko je investitor i ko gradi taj kompleks jer ljudi misle da to sve gradi sam Zvonko Bogdan mada se među upućenijima zna da je On dao samo svoje ime za taj komplekst ali nije njegova investicija nit neke druge veze sa time ima ….

 6. Mc kaže:

  Nije da bas nije bilo gresaka 🙂

 7. Zoltan kaže:

  Lepo izgleda nadam se da cu ga videti i uzivo…..

 8. Anonimni kaže:

  Da li se neko seca kada je Palic imao veci projekat? Hm, Velika terasa 1912., posle?

 9. dragan kaže:

  ….i ko je vlasnik ? Ja mislim da je grad Subotica,jer od njihovih para ovo nastaje .

 10. Snežana kaže:

  Projekt je za svaku pohvalu,svaka čast za kreativnost. Ko je vlasnik neznam ,niti me zanima!!!!!!!!!

 11. prle kaže:

  Pa, ako je Cakanj vlasnik onda GRADJANE sUBOTICE I TE KAKO ZANIMA JER ONDA SU ONI VLASNICI. iZ PROSTOG RAZLOGA JER JE STVORIO OD UKRADENIH PARA GRADJANA sUBOTICE.
  PS: tvoj deo cemo mu ostaviti

 12. prle kaže:

  Lako je krasti lokale pa sa tim parama graditi. A mi ni kanalizaciju ni vodu ni…, ali nema veze zato odlazimo u inostranstvo i druge gradove a ti i Cakanj se prsite u prazno. Ko jos u ovoj rupi zvanoj Subotica je bitan. Zamisli BOSS u sred smetlista zvanoj Subotica-a sve zahvaljujuci njemu.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 52 = 54

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: