4. juna čisti se Subotica

Akcija “Veliko spremanje Subotice” ove godine će se održati četvrtog juna u okviru akcije “Očistimo Srbiju”. Subotica drugu godinu za redom učestvuje u ovoj akciji. Prošle godine učestvovalo je preko 2000 Subotičana i sakupljeno je 550 metara kubnih smeća. Kao i prošle godine i ove će akcenat biti stavljen na čišćenje Palića, kao i okoline obrazovnih i privrednih subjekata.

Slika

Ove godine je poslato preko 1000 dopisa mesnim zajednicama, školama, privrednim subjektima, kao i državnim organima da se uključe u akciju čišćenja grada.
Svi zainteresovani za učešće u akciji mogu da se jave na mejl
velikospremanjesubotice@gmail.com.KOMENTARI

  1. Glibavi kaže:

    A da sprovedete akciju "Izgradimo regionalnu deponiju"? Da se ima gde odneti otpad.

  2. Zorro kaže:

    Takve mere nisu ništa drugo nego politički marketing. Još jedna šansa za naše izuzetna domaća politička klasa, bilo koji ministar sa ništa bolje da rade, a članovi elitnog kruga društva u našem gradu, da se zajedno fotografise i dobro ručati u lokalnom restoranu (ko će platiti ručak?). Bilo bi mnogo korisnije za naš grad u kriza promovisati čisčenje jezeru i razvoja Palić kao turističke destinacije, i ne da se troši resurse na skupljanje tri plastične kese i nekoliko papire iz poda.
    Pozdrav

OSTAVITE KOMENTAR