5. februara skup ispred Narodne skupštine

Vlast Demokratske stranke, Socijalističke partije Srbije i G17+, dovela je našu Srbiju na ivicu propasti. Uništili su gotovo sve ono što su generacije pre njih stvarale. Najgore od svega je što pokušavaju da nam unište perspektivu i budućnost naše dece. Zato moramo da se izborimo za promene.

Slika

Pokrenuli smo brojne inicijative za reforme – od smanjenja broja poslanika i ministara do ukidanja funkcija državnih sekretara. Sledeći koraci su nam inicijativa za smanjenje broja agencija, direktora i drugih tela koja ne služe ničemu osim za udomljavanje partiskih poslušnika. Borićemo se i za ukidanje ogromne korupcije u javnim nabavkama, kojom se direktno otima veliki novac iz budžeta, a koji bi mogao da se upotrebi za ozbiljne razvojne projekte.

"Ali, da bi ova borba protiv političkih privilegija i beneficija bila uspešna, najpotrebnija nam je Vaša pomoć i Vaša podrška.

Zbog toga smo odlučili da 5. februara organizujemo veliki, miran i ozbiljan skup ispred Doma Narodne Skupštine. Ovim skupom ćemo, na simboličan, ali i očigledan način, pokazati koliko nas je koji smo nezadovoljni stanjem, koji želimo promene i koji smo spremni da stvaramo bolju Srbiju i lepšu i srećniju budućnost za nas i našu decu.

Pozivam Vas da iskoristite svoje građansko pravo i svojim prisustvom pomognete demokratsku i mirnu borbu za promene!" – navodi se u saopštenju SNS GO SuboticaKOMENTARI

  1. Sa vazdusnim djonom kaže:

    Ko bude isao u Beograd neka mi se javi, narucio bih jedan par patika marke Abidas 44, bele boje. Placam kesom. Hvala

  2. Mishko kaže:

    Ko bre finansira sve ovo? Jel znate vi koliko to košta?! Bolje da te pare iskoristite za pomoć nekome…ili za još jedan stan od 400.000 evra Tomi Nikoliću.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 85 = 88

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: