5 miliona za krov Gradske biblioteke

Kada je decembra meseca 2011. godine puštena u rad dekorativna rasveta, objekat Subotičke biblioteke je izašao iz mraka i dobio svoju noćnu varijantu podjednako upečatljivu kao i dnevna.

 

2013. godina će podjednako biti bitna za ovaj objekat. Naime, Direkcija za izgradnju grada je za posao rekonstrukcije krova izdvojila 5 miliona dinara.

 

Po rečima direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture, Geze Vaša, radovi će se sprovesti na centralnoj kupoli iznad gradske čitaone, koja je pretrpela najveća oštećenja.KOMENTARI

 1. Zdravko kaže:

  Ako nemate para nemojte zapocinjati

 2. neeee kaže:

  NEEEEEEEEEEE NEMOJTE OPET REKONSTRUISATI  MOLIM VAS! ! !

 3. jasan kaže:

  tamo se skupljaju drogasi a sve manje ljudi koji vole citati, zbog toga sam i prestala da idem tamo jer su drogasi zauzeli to mesto

 4. adkersu kaže:

  Jasan, ima nas tamo, kako kažete, drogaša. Sve manje idemo da čitamo a sve više da se drogiramo mislima i porukama iz  nekih nam dragih davno pročitanih  knjiga i onda nam je sve ravno do……administrativne granice! Lepota jedna, verujte. Kada bi samo čitali, to nije ono pravo. Treba nešto i da ostane u čoveku, nešto što je nedorečeno, što tera da se opet prelista, podseti, razmisli. Neke knjige se čitaju a neke su kao droga – menjaju svest i pogled na svet. Pozdrav sestrama i braći drogašima iz naše skromne, ali drage čitaonice.

OSTAVITE KOMENTAR