Svetski dan dece

Povodom Svetskog dana dece, SuTeam Škola Sporta, i ove godine, organizuje zajedničko vežbanje dece i roditelja. Svetski dan dece obeležava se od 1989. godine, kada je, 20. novembra potpisana Konvencija Ujedinjenih nacija o pravima deteta.

 

Iako Konvencija o pravima deteta uspostavlja izvestan broj bazičnih prava, ona nikako ne osporava pravo roditelja da odlučuju o tome šta je najbolje za njihovu decu. Međutim, SuTeam Škola Sporta je odlučila da na dan 20. novembra, kada se i obeležava Svetski dan dece, ipak deca budu glavna. Imajući u vidu da je to njihov dan, i u skladu sa tim, svi polaznici SuTeam Škole Sporta će da vežbaju sa svojim roditeljima i time im pokažu svoje umeće koje su do sada stekli u Školi Sporta.

Ovom akcijom želimo da pokažemo koliko je igra deteta specifična i bitna za detetov pravilan razvoj i više od svega želimo da istaknemo bitnost odnosa između deteta i roditelja.

 

Svi koji žele da pruže podršku ovoj akciji SuTeam Škole Sporta mogu to da učine svojim prisustvom, u utorak, 20. novembra od 19č odnosno 20č, u sali Tehničke škole “Ivan Sarić” (MESŠC).

 

Svetski Dan dece u školi sporta 2011.

Svetski Dan dece u školi sporta 2010.

Više informacija na 065-6528501 i na njihovoj Facebook stranici


KOMENTARI

  1. freelancer kaže:

    Svetski dan dece,,Dan borbe protiv rala dojke, Dan borbe protiv bolesti zabisnosti… Koga to zanima? 
    Vidim 🙁 Komentara koliko hoćeš…A kada treba da se „prebojvamo“?????

  2. tomislav matkovic kaže:

    brojanje krvnih zrnaca je sport broj 1 na ovim prostorima 🙂

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: