A sada – Zvezda !

Božović: „Sviđa mi se kako Subotičani igraju. Ekipa sastavljena od mladih i iskusnih fudbalera, lepo ukomponovana, forsira atraktivan stil, kakav bi svaki fudbalski čovek poželeo“

grof-cernisov

Podatak da na Spartakovim utakmicama najčešće padaju golovi, skoro četiri po meču, najavi derbija 13. kola daje dimenziju više.

– Ako teren bude dobar svi će da uživaju – bez dilema je Miodrag Grof Božović, šef stručnog štaba Crvene zvezde. – U suprotnom, sve prognoze, statistika, atrakcije i napokon priče o dobrom fudbalu, padaju u vodu. Neće to ličiti na Super ligu. Nadam se, ipak, prvom scenariju.

Zvezdaši se plaše lošeg terena a Subotičani odgovaraju:

– Ne znamo kakva je podloga, jer ne treniramo na njoj. Radimo isključivo na pomoćnom terenu, i nama travnat tepih odgovara – preneo je Miloš Kruščić, prvi saradnik Andreja Černišova, mladi teren čije vreme dolazi.

Spartak-Zvezda-827x532

Iako su u kratkom vremenskom periodu zajedno radili u Rusiji, Mojkovčanin Božović i Andrej Černišov, Moskovljanin na klupi Spartaka, nisu imali prilike da se upoznaju. Točak sudbine spojio ih je u – Srbiji.

– Sviđa mi se kako Subotičani igraju. Ekipa sastavljena od mladih i iskusnih fudbalera, lepo ukomponovana, forsira atraktivan stil, kakav bi svaki fudbalski čovek poželeo. Očigledno da je sadašnji Spartak legitimacija dobrog rada stručnog štaba.

– Nadam se lepoj utakmici, pred velikim brojem gledalaca. Lider ima timski i individualni kvalitet, najbolja je ekipa u Srbiji, što nas posebno obavezuje da budemo na nivou prethodnih izdanja – poručuje Andrej Černišov, sa krajnje severne fudbalske kote Srbije.

Spartakovi aduti biće, verovatno, bivši zvezdaši, Mudrinski i Pavićević. Crveno-beli, uz Plavšića računaju na bivše Subotičane – Ilića i Miloševića.

Utakmica između Spartak Ždrepčeve krvi i Crvene Zvezde igra se u subotu 22. oktobra na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 15 časova.

Počela je prodaja ulaznica koja će se vršiti na bazenu Prozivka od srede do petka (10:00-22:00h) a u subotu na blagajnama Gradskog stadiona od 12:00 do 15:00 časova.

cene ulaznica su nepromenjene:

 • 400,00 din –  zapad,
 • 350,00 din –  istok, jug
 • 200,00 din –  sever
 • za decu koja pohadjaju osnovnu školu ulaz je BESPLATAN

 

Sportski žurnalKOMENTARI

 1. Safet kaže:

  Dranje dzepova za utakmicu svaka vam cast suboticani. Sve ce biti uspeho ako primimo manje od 5 komada golova.

 2. Sue generis kaže:

  …mladih i iskusnih… (fudbalera) Genijalno smisljena izjava.

 3. stormwatch kaže:

  NAPRED SPARTAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVITE KOMENTAR

85 + = 90