Adela Helić odlazi u Zvezdu

Crvena zvezda je brzo pronašla zamenu za Anu Bjelicu. Šampiona države pojačala je Adela Helić, koja će u naredne dve godine nositi crveno-beli dres. Ona je prethodnih sedam sezona sa velikim uspehom nastupala za subotički Spartak, u kojem je bila jedna od najboljih igračica.

 

Foto: ŽOK Spartak

 

Na početku karijere ova 23-godišnja Prijepoljka je igrala na poziciji dizača, ali je vremenom po želji tadašnjeg trenera Saše Nedeljkovića preusmerena na korektora.

 

– U Subotici sam provela sedam predivnih godina, kad se sad na to osvrnem brzo su prošle. Ostvarila sam dosta uspeha sa Spartakom, želim ovom prilikom da im se zahvalim na svemu što su mi pružili. Naziralo se možda još prošle sezone da je vreme za odlazak, ali pravi trenutak sam dođe. Desilo se to baš sada – rekla je Adela Helić, novi korektor Crvene zvezde.

 

U nedavno završenoj sezoni Helićeva je bila među najboljim igračicama prema ocenama izveštača Žurnala. U Crvenu zvezdu je došla kao slobodna igračica, s obzirom da joj je istekao ugovor sa Spartakom.

 

– Nedostajale su mi još jače utakmice, a to ću dobiti u Crvenoj zvezdi. Moj novi klub će nastupati i u Ligi šampiona, a to je još veća motivacija za napredak. Meni je baš to bilo neophodno, a svakako da se time otvaraju i neki drugi putevi – zadovoljna je bila Helićeva.

 

Sportski žurnalKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR