Adrijana Lušezi kreira za buduće MISS

Modna kreatorka Adrijana Lushezy, postaje oficijalni dizajner za Vojvodinu, u svim predstojećim manifestacijama izbora za MISS, sa modnom agencijom Udruženje modnih delatnosti Srbije čiji je generalni menadžer i profesionalni fotograf Dragan Ćoso.

 

Prvi put će se organizovati i izbori za Miss mature i organizatori objašnjavaju da je u planu da manifestacija postane tradicionalna. Subotička kretorka, Adrijana Lušezi za portal Gradsubotica kaže da će se prva manifestacija izbora za Miss održati u Novom Sadu. Reč je o izboru za Miss Novog Sada koji će se održati 9. juna na Novosadskom Sajmu u 20 časova. U isto vreme će se održati i Šunka fest.

 

– Pripreme za izbor MISS Novog Sada su uspšno završene u Aqua parku Petroland, koji se nalazi u Bačkom Petrovcu. Bilo je pravo uživanje raditi, a poslužilo nas je i lepo vreme. Uradili smo predivne fotografije sa kandidaktinjama za najlepše devojke. Lepo smo se družili, malo sunčali, devojke su radile vežbe u vodi, bazeni su predivni i ceo aqua park Petroland je divan, ja sam oduševljena zaista. Planiramo na jesen da otvorimo školu manekenstva u Vojvodini, kako bi devojkama olakšali prijavljivanja i takmičenja u izborima Miss. Smatram da je škola veoma bitna i naučili bi devojke kako da hodaju, poziraju, i na koji način da govore. Celokupan utisak je veoma bitan, jer nije bitno samo šta ćete obući, nego kako ćete se i ponašati. Smatram da na taj način devojke će steći sigurnost u sebe.

 

Profesionalnu školu kod nas vodi generalni menadžer Dragan Ćoso sa modnom agencijom Udruženja modnih delatnosti koja saradjuje sa Miss yu kompanijom 15 godina – rekla je Gradsuboticu Adrijana Lušezi.

 

Izbori za Mis mature Vojvodine održaće se 15. juna u restoranu Barutana, Novi Sad, MISS LETA 25 .avgusta u Aqua Park-u PETROLAND, Bački Petrovac, a 1. septembra Izbor za MISS Subotice na Paliću i ostali izbori. Pobednica Izbora na Paliću takmičiće se za najlepšu devojku Srbije.

 

Adrijana ističe da su za pobednice pripremljene i vredne nagrade kao što su stipendije, letovanja i slično.

 

– Meni je pripala čast i izabrana sam za oficijelnog dizajnera za Vojvodinu i za sve manifestacije u Vojvodini. Sve zainteresovane devojke koje žele da se raspitaju ili prijave putem društvene mreže fejbuku, ukucajte ADRIJANA LUSHEZY ili pozovite modnu agenciju 061/108-17-68, 069/111-29-03,061/111-29-03. www.missumd@.com – dodaje Adrijana Lušezi.KOMENTARI

  1. lepidjordije kaže:

    miss sunki 🙂

OSTAVITE KOMENTAR