Adrijana Lušezi u Novom Sadu

U Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode u Novom Sadu juče je održana humanitarna modna revija na kojoj je svoju kolekciju predstavila i subotička kreatorka Adrijana Lušezi. Bila je to prilika da se jednim lepim i humanim povodom i Novosađani upoznaju sa Lušezijevim kreacijama.


Cilj revije je bio da se prikupi novac za kupovinu medicinskih pomagala za bolnicu. Kreatorka iz Subotice, Adrijana Lušezi za naš portal kaže da svaka devojka ima svoju haljinu.


– Sa dobrim stilom i haljinom dame mogu da sakriju sve nedostatke i istaknu oko što je najlepše na njima. Ne stoji svakome haljina kao Hali Beri i kada je kupite možete da se razoračate, jer vam se na primer ne dopada kako stoji Vama. Zbog toga je bitno da mlade devojke, dame i gospođe imaju svoj stil koji će da neguju. Na reviji prisutni su imali priliku da pogledaju novu kolekciju maturskih, večernjih i balskih haljina, kao i par venčanica. Ja sam veoma počastvovana što sam imala priliku da se predstavnim u Novom Sadu sa “Lušezi” kolekcijom. Najviše radim sa prirodnim materijalima, sada je čipka moderna, ali kao što sam već rekla najbitnije je da se izgradite svoj stil i imate svoju haljinu – priča za gradsuboticu Adrijana Lušezi.

 

Organizator manifestacije je Kolo srpskih sestara iz Novog Sada, a prisutnima se obratila i počasna članica Kola, Savka Gojković.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR