Adrijana Lušezi: za klinceze i princeze

Subotička modna kreatorka Adrijana Lushezy ponovo organizuje nove nagradne igre pod nazivom: „POSTANI ZAŠTITNO LICE“ u kojoj devojke mogu da osvoje haljinu, ogrlice, maske, topove….

 

U saradnji sa Petplus portalom za mlade izabraće se pobednica, koja će i da postane Zaštitno lice. Pobednica će biti ona koja dobije najviše lajkova, a ukoliko želite da učestvujete u  pogledajte pravila na fejsbuku Lushezy fashion, Adrijana Lushezy i na portalu Petplus, kaže naša sagovornica.

 

– Pobednica dobija titulu zaštitnog lica, uz koju se podrazumeva i profesionalno šminkanje i frizuru studia Brunette, profesionalni photo session-fotograf Andrej Imrić i naravno neki od navedenih poklona. Pripremam  i novu reviju povodom dana 8. marta, modele će nositi devojčice od 8 godina, što je zaista divno budući da se sprema nova kolekcija malih princeza koje će uživati u haljinama i ulepšati dan žena. Presrećna sam što moje modele traže i devojčice toliko male. Glavna inspiracija za ovu reviju i novu kolekciju je upravo jedna od devočica koja ima 8 godina. Prišla mi je  i tražila da joj napravim haljinu. Pitala je me je da li bi joj izradila venčanicu kada se bude udavala. Njena želja je da izgleda kao sirena i da joj  se vuče nazad po podu, da bude golih leđa sa čipkom.

 

– Pa iskreno bila sam malo i šokirana da toliko malo dete tačno zna šta želi za svoje venčanje,  a takođe i za maturu. Modeli koji će biti na predstojećoj reviji su duge haljine, princezaste, svetle boje… bela, bež i  svetloroza, koristićemo razne  vrste tilova, svile, pamuk, čipku i naravno deo nakita koji ću pokloniti svojim malim modelima –  dodala je modna kreatorka Adrijana Lušezi.

 
 
 
 


KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR