Akcija “Grom” u Subotici

 

U akciji „Grom“ subotička policija privela je 30 osoba, od kojih je za dve osobe određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će za isto krivično delo protiv više lica, biti podnete krivične prijave, u redovnom postupku.

 

Po naredbi Višeg suda u Subotici policijski službenici izvršili su pretres na više od 30 lokacija u gradu gde je bilo 18 zaplena, dok je u užem centru grada pronađena i manja količina odbačenih paketića opojne droge. 

 

Takođe, krivične prijave biće podnete i protiv osoba kod kojih je policija pronašla oružje u ilegalnom posedu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

Akcija je u toku.

zatvor suboticaKOMENTARI

 1. lula kaže:

  Ko se jedini bogate brže od političara? Ne morate ni da im pregledavate stan.

 2. kilo kilo kaže:

  ovaj vikend vise tuca u gradu nego ikad,masa nema s cim da se iskulira

 3. Nemet kaže:

  Kada ćemo čitati imena tih ljudi?

 4. Usputachni kaže:

   

  kilo kilo:

  ovaj vikend vise tuca u gradu nego ikad,masa nema s cim da se iskulira

   

   

  Mislim da toj masi vise nedostaje sivih celija pa da iskulira situacije u kojima dolazi do tuca. Ah,da,zaboravih… pa mora se biti Macho i ostaviti "dobar" utisak kako kod zenske, tako i kod muske populacije. PRIMITIVIZAM PECINSKI!

OSTAVITE KOMENTAR