Akvarijus

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ realizuje projekat pod nazivom „Akvarijus-vodonoša“ u tri faze. Prvo deca obilaze objekate „Vodovoda", zatim se edukuju o štednji vode u školama i domaćinstvima i na kraju se organizuje kviz – šta su deca naučila o vodi. Učenici osnovnih škola „Matko Vuković“ i „Vuk Karadžić“ će 4. juna imati priliku da pokažu svoje znanje o vodi. Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" putem projekta "Akvarijus-Vodonoša", u koji su uključena deca iz osnovnih i srednjih škola, doprinosi širenju svesti o značaju vode i njenom racionalnom trošenjuKOMENTARI

  1. Markes kaže:

    Nakon jucerasnjeg pljuska zila kucavica saobracaja grada je bila prekinuta. Vec je postalo uobicajno da se nakon iole vece kise skupi voda ispod nadvoznjaka, i time onemoguci saobracaj u glavnoj gradskoj ulici. Celnici vodovoda su tog dana sagnuli glavu izbegavajuci bas tu ulicu. Nakon samo jednog suncanog dana, poput pecurki, poceli su da nicu njihova lica ispred kamera ovdasnjih medija koje su na sav glas najavljivali nekakvu akciju koja se iz godine u godinu ponavlja a ciju svrhu ni dan danas ne znam. Lokalni mediji su se utrkivali ko ce pre da prenese ovaj velicansveni dogadjaj, jer za razliku od obicnih gradjana oni koriste avione pa ni sami nisu primetili doticnu vodu ispod podvoznjaka.

    Celnici su zadovoljni jer su uspesno izbegli neugodna pitanja, problem nije resen, a gradjanim je dat "mamac" o toboze nekom poslu.

OSTAVITE KOMENTAR