Apel Ženskog fudbalskog kluba Spartak

Rukovodstvo ženskog fudbalskog kluba Spartak upućuje apel sledeće sadržine:

 

Polazeći od činjenice da će se u Subotici, od 11. do 16. avgusta, održati turnir ženske UEFA Lige prvaka i da će u našem gradu boraviti brojni gosti, sportisti, sportski radnici i novinari iz inostranstva, pozivamo sve ljude dobre volje da u sredu 01. avgusta u 08,00 sati dođu na Gradski stadion i dobrovoljnim radom pomognu njegovo uređenje.

 

Uprava kluba je svesna teškog ekonomskog trenutka i smatra da bi bilo krajnje neumesno zavlačiti ruku u prazne džepove građana i zahtevati da se iz budžetskih sredstava stadion popravlja i čisti. Mislimo da bi bilo tužno da se potroši ijedan dinar za nešto što se može uraditi dobrovoljnim radom. Još je žalosnije posmatrati kako stadion iz dana u dan propada, a sramotno je ne učiniti ništa.

 

Pozivamo sve sugrađane koji vole svoj grad ili vole fudbal, bez obzira na koji klub navijaju, bez obzira kojeg su pola i starosne dobi, da svi zajedno podrže ovu akciju i da zajedničkim radom uredimo Gradski stadion i tako sprečimo da u Evropu ode ružna slika našeg grada, koja će sigurno otići ukoliko se ništa ne preduzme.

 

Okupljanje je na Gradskom stadionu u sredu 01. avgusta u 08,00 časova. Sa sobom poneti radne rukavice, a alat i druga sredstva će obezbediti ženski fudbalski klub Spartak.
Pozivamo lokalna sredstva informisanja da rečju i slikom proprate ovu akciju, a lokalnu samoupravu da nas svojim uticajem podrži u našim naporima.

 KOMENTARI

 1. Milan kaže:

  Pozovite molim vas obavezno i one sto su ko zna koje pare smuvali sebi u dzep dok su prisvajali sebi stadion pa se tuzakali sa gradom,dok gradjanima nisu dozvoljavali da koriste navodni gradski stadion.Nadam se da ce se sto veci broj ljudi odazvati,i da ce vec jednom prica o fudbalskim muljanjima dobiti hepi end.

 2. Bivsi kaže:

  Posto sam nezaposlen zaposlite me za odrzavanje stadiona !!!

 3. Robert kaže:

  A posle istim tim građanima da naplaćujete ulaznice,i to po većoj ceni jer su uslovi na stadionu popravljeni.Da je to gradski fudbalski klub,pa običan građanin i da se odazove,ovako  f…  y..!       Imam predlog:neka se komletan uo f.k.Spartak ZV. okupi zajedno sa gradonačelnikom, bivšim i sadašnjim,predstavnikom gradskog veća za omladinu i sport,neka stanu pred ovaj narod i daju neke odgovore.A posle naravno svi da navuku rukavice i na posao…

 4. Mikuška kaže:

  Robert:

  A posle istim tim građanima da naplaćujete ulaznice… | …komletan uo f.k.Spartak ZV… | … posle naravno svi da navuku rukavice i na posao…

  Roberte, biće da niste pazili na času…  

  1 – Ženski fudbalski klub poziva na uređenje stadiona, a to nije Spartak Z.V….

  2 – Ženski fudbalski klub NE NAPLAĆUJE ulaznice za svoje utakmice…

  3 – Akcija je dobrovoljna. Ko dodje taj je dobrodošao, a ko neće – taj neće.  Ipak mislim da treba razmisliti o rečenici: sramota je ne učiniti ništa

 5. Beli kaže:

  Igrajte na stadionu ” Bačke” , tamo je uređeno. Oni ne kukaju i dobri su domaćini. Slika u svit će ić  “samo taka” !
  G. Mikuška , izgleda da vi niste pazili na času. Taj stadion je davno u privatnim rukama – doduše neslužbeno. Nemojte džabe uzbunjivati narod , to može da bude isto tako kažnjivo ! 
  Razmislite o rečenici : sramota je obmanjivati ljude 

OSTAVITE KOMENTAR