Apoteka Subotica brend grada

Na konferenciji za štampu i prigodnoj svečanosti , Apoteka Subotica je objavila da je nakon uspešno završenog pilot projekta akreditacije zdravstvenih ustanova Srbije dobila sertifikat o akreditaciji na maksimalni period od sedam godina. Tako je postala prva akreditovana državna apoteka na teritoriji Srbije.

Slika
apotekasubotica.rs

Svečanosti su pored članova fokus grupa prisustvovali i Gđa. Jasmina Peulja Vukobratović vođa tima eksternih proverivača AZUSA i Gđa. Marija Biači, predstavnik lokalne samouprave i osnivača Apoteke Subotica.

Gđa Peulja Vukobratović je sa mnogo lepih reči i pohvala opisala proces akreditacije ističući kako je na sve članove ocenjivačkog tima najjači utisak ostavio visok stepen posvećenosti korisnicima usluga, izuzetan timski rad koji se retko sreće u državnim ustanovama, kao i reči jednog člana fokus grupe da je Apoteka Subotica brend ovog grada .

Gđa Marija Biači je istakla profesionalizam , istrajnost i doslednost Apoteke u svim segmentima poslovanja ali i dobru saradnju sa lokalnom samoupravom.

Prisutne su pozdravili i direktorica Apoteke Subotica Mr sc.spec. Svetlana Stojkov Rudinski i koordinator procesa akreditacije Mrph Aleksandra Šukljević .KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: