Apoteka Subotica prva u Srbiji u procesu akreditacije

Dana 18.05.2010. godine u prostorijama Direkcije Apoteke Subotica, održan je inicijalni sastanak predstavnika Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova – Marije Mitić i Svetlane Drča i EPOS-a, i Miroslava Obrovački, sa Stručnim kolegijumom i menadžmentom Apoteke Subotica.
Sastanak je obuhvatio upoznavanje sa pojmom, svrhom i načinom akreditacije zdravstvenih ustanova sa ciljem permanentnog unapređenja kvaliteta zdravstvene zaštite i bezbednosti korisnika usluga.
Apoteka Subotica ja prva apoteka u našoj zemlji koja je izabrana za proces akreditacije kao pilot projekat unutar koga će se kroz stalne edukacije, analize, evaluacije, kao i kroz unapređenje kvaliteta usluge farmaceutske zdravstvene zaštite, podizati stepen bezbednosti korisnika usluga na najviši nivo.
Planirano je da akreditacioni period traje do kraja decembra 2010. godine, posle kojeg bi Apoteka Subotica bila prva apoteka u Srbiji koja je ovim putem obezbedila uslugu za građane prema svetskim – ISQ-ua principima.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

2 + 8 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: