Aqua park „Dudova šuma“

Kako Gradsubotica nezvanično saznaje iz direktnih razgovora sa investitorom, u skorije vreme počeće se sa gradnjom aqua parka „Dudova šuma“.

 

U ovom projektu učestvuju austrijski proizvođači opreme za vodene sportove vodeći u ovoj oblasti, firme „Veplas“ i „Aquarena“, subotički „Pallvile Invest“ i „North engineering“ kao i agencija za konsalting „Aqua park“ iz Subotice. Ukupna vrednost izgradnje objekata za vodeni sport iznosi oko 4 miliona eura.

 

Projekat podrazumeva izgradnju 11 vodenih atrakcija kao što su Aqua Loop tobogan, Half pipe, Super Bowl, Freefall tobogan i drugo.

 

Investitori su 19.2.2010. predstavili projekat gradonačelniku Saši Vučiniću i njegovom timu.

 

Primer tobogana Aqua Loop iz aqua parka u Sloveniji
SlikaKOMENTARI

 1. djomla kaže:

  Planirana lokacija Aqua parka je iz bazena u Dudovoj šumi

  Slika

  Trenutno je urađeno samo idejno rešenje, a do početka gradnje je potrebno uraditi i idejni i glavni projekat, kao i pribaviti svu potrebnu dokumentaciju i dozvole za gradnju. Sve ovo iziskuje mnogo vremena, pa se početak radova može očekivati početkom naredne godine.

 2. Markes kaže:

  Bilo bi sjajno da Subotica dobije jedan ovakav centar. U slučaju da radovi započnu početkom 2011. godine, objektivno ćemo tek 2012. moći na kupanje, ali vredi čekati ako to bude pravi akqu park. :)

 3. LepaKata kaže:

  Jedino je problem to što će Subotica zajedno sa Palićom, što je nekih 10 km razdaljine, imati dva aqua parka. Nisam sigurna da li će postojati toliko zainteresovanih za korišćenje dva aqua parka s obzirom da verovatno ulaz neće biti jeftin. :^) Odnosno, pitanje je održivosti… Naravno, Palić pretenduje da se razvije u jedan turistički centar ali ipak mislim da je previše da se na malom prostoru nalaze dva tako velika a slična objekta.

 4. coyote kaže:

  :yes: Napokon, da dobijemo jedan zabavni centar tog karaktera.

 5. shabani kaže:

  coyote nemoj da trcis pred rudu… to sto oni nesto kazu i ovo ono to nista ne mora da znaci… dobro ovo stara kompanija sa SSC-a zna kako je proslo sa GTC-om i slicnim stvarima… ja se vise nicemune radujem dok ne pocnu da rade, mada i onda ne mora da znaci da ce zavrsiti… kada bude otvaranje onda cemo tek moci da se radujemo :hi:

 6. djomla kaže:

  Garda sa SSC-a je oguglala na dosta toga. Praktično smo postali ravnodušni prema najavama i obećanima. Dok ne vidimo kran investiciju ni ne smatramo investicijom. :D

  Znajući Zorana, mislim da ne moramo da brinemo oko toga da li će se to realizovati. Kako se stvar bude razvijala bićete obaveštavani.

 7. Neymar kaže:

  Zdravo Svima,Posto je Ulaz za Aquapark? 😀

 8. Anonimni kaže:

  sto maraka.  ko ima sto maraka, može da udje. 

 9. tomislav matkovic kaže:

  pitaj VO TU ZA 😀 😀
  alaj ga je izgradio, svaka mu cast! 😀
   

 10. Pajo kaže:

  Ja sam bio tamo nedavno???Bila je podzemna voda!!!No po ovoj susi izgleda povukla se kao i Aquapark!!!!!!!!

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: