Arhitektura 20. veka u Vojvodini

Kao prateći program izložbe "Ideologija i ideali: Doprinos istraživanju arhitekture 20. veka u Vojvodini" koja se trenutno održava u Gradskom muzeju, na istom mestu održaće se i promocija jedne knjige na ovu temu. Radi se o autorskom radu Vladimira Mitrovića i naslovu "Arhitektura 20. veka u Vojvodini".

Progam počinje 25.1.2011. u muzeju u 18h predavanjem dr Viktorije Aladžić na temu "Secesija u Subotici" uz javno vođenje kroz reprezentativne objekte.

Slika

Nastavak programa i glavna tema ovog događaja odigraće se u prostorijama Likovnog susreta ( Rajhlova palata) sa početkom u 19:30h. Svoju reč izneće Vladimir Mitrović, istoričar umetnosti, autor; dr Predrag Šiđanin, profesor Departmana za arhitekturu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, recenzent; Živko Grozdanić, direktor Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, izdavač; dr Viktorija Aladžić, profesor Građevinskog fakulteta u Subotici i Ljubica Milović, kustos MSUV, autor izložbe Ideologija i ideali: Doprinos istraživanju arhitekture 20. veka u VojvodiniKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR