Asfaltirana ulica Partizanskih baza

Uliaca Partizanskih baza od Segedinskog puta do ulice Radnoti Mikloša je asfaltirana. Radove na asflatiranju je izvršio Vojput a oni koštaju 5,5 miliona dinara koji su obezbeđeni iz gradskog bužeta.

Slika

– Osnovna zamisao je bila da spojimo stari deo Partizanskih baza sa novim koji se prostire do kružnog toka na raskrsnici sa Kireškom. Vrednost radova na sanaciji ovoh kolovoza je 5,5 miliona dinara, a radove izvodi Vojput – ističe direktor Direkcije za izgradnju grada Josip Kovač Striko.

Striko je dodao da će radovi na spajanju ulice Partizanskih baza i 51. divizije trajati do sredine juna kada će celokupna saobraćajnica biti otvorena.

– Pre nekoliko dana smo imali priliku da obeležimo otvaranje radova na ovoj deonici, sada smo tu kraj deonice koja se završava i koja je prva ugovorena. Sa Fondom za kapitalna ulaganja smo završili drugi tender, koji predviđa izgradnju kružnog toka i spojnice sa njim i to je vrlo važno jer spaja četiri mesne zajdnice. Vrednost radova je 49 miliona dinara.- istakao je gradonačelnik Saša Vučinić

Slika

Slika

Slika

Nova trasa 51. divizije
Slika

Slika

Sa druge strane radovi na proširenju ulice 51. divizije kod raskrsnice sa Majšanskim putem.
Slika

Pogled ka Kireškoj i Partizanskih baza
SlikaKOMENTARI

  1. Gost kaže:

    Lepo sto asfaltiraju ali ne moraju bas svaki dan da se slikaju i da otvaraju svakih kilometar puta.

  2. deki85 kaže:

    kako to mislis posle svakog kilometra? deonica nema mnogo vise od 1km duzine

  3. Gost kaže:

    U 51.divizije nema niti jedne masine danas. nista se ne radi, od kada su otisli sa gradilista.

OSTAVITE KOMENTAR