Asfaltiranje kružnog toka

Danas je završeno asfaltiranje kružnog toka na raskrsnici Majšanskog puta i 51. divizije. Nanošenjem poslednjeg sloja asfalta, kompanija Vojput je završila radove na kolovozu. Međutim, preostaje da se postavi rasveta u centru kružnog toka, urede trotoari kojih trenutno nema i zelenilo na samoj raskrsnici.

Majsanski put 1

Slivnici su izmešteni sa puta, ali slivnik u ulici Majšanski put nije oivičen. Oko njega će biti nanešen poslednji sloj asfalta koji će usmeratai atomsfersku vodu ka njemu.

Majsanski put 2

Usko grlo za pešake.

Majsanski put 3 Majsanski put 4

Slivnik u 51.divizije

Majsanski put 5

Postavljena je nova rasveta na samoj raskrasnici.

Majsanski put 6 Majsanski put 7KOMENTARI

 1. Megatron kaže:

  Bravo, bravo. Polako ovaj kraj krece da lici na neku civilizaciju. Poceli su i u obliznjim ulicama prema Makovoj da postavljaju vodovod. FantAzija.

 2. djomla kaže:

  51. divizije ima veći razvojni potencijaln od Majšanskog puta i već sada je mnogo urbanizovanija i lepša ulica iako je u većem delu neizgrađena (potez od kružnog toka do kružnog toka). Prvo asfalt, kolektor i podzemne instalacije pa tek onda izgradnja objekata uz ulicu. Razvija se u dobrom pravcu na pravi način. Na žalost Majšanskom putu će trebati mnogo više vremena i novca da se dotera da izgleda iole pristojno.

 3. bubamara kaže:

  Ili makar da presvuku sa novim asfaltom i postave ivicnjake na Majsanskom putu da se ne lomi ivica puta…bas je katastrofa…ovo nasalje izgleda kao nekada davno Rumunija…TUGA!!!

 4. stormwatch kaže:

  @djomla

  A da li se ima informacija, da li ce se uopste poceti graditi nesto na tom potezu od kruznog toka do kruznog toka. Ja sam iskreno mislio da ce to poceti da se urbanizuje velikom brzinom istog momenta kada je asfalt konacno prosao tuda….

 5. Lenin kaže:

  Fain!Često koristim rutu od Teslinog,pa preko te raskrsnice do Trampa.Bolje nego via centar grada u špici.Sada očekujemo da se taj put od Teslina produži dalje preko Srbskog šora,Halaškog(Kelebijskog) i Bajskog puta,do Bolnice.

 6. stormwatch kaže:

  @Lenin

  ??? Opa bato gospon Lenin, bavite se trgovinom stilskog namestaja. Lepo lepo….

 7. Megatron kaže:

  Kada ce da naprave trotoare okolo ?

 8. Lazarus1Long kaže:

  @stormwach ne može svako da se bavi švercom

OSTAVITE KOMENTAR