Asfaltiranje na Kalcedoniji

Privode se kraju radovi na prizvodnoj hali italijanske firme “Kalcedonija”.

 

Brojna mehanizacija “SMB gradnje” je napustila krug fabrike prepustivši putarima da asfaltiraju saobraćajnice i parking. Svi grubi radovi su završeni, preostali su sitni radovi na uređenju, radovi na montaži opreme i radovi na instalacijama.

 

U proizvodnom delu se privode kraju radovi na montiranju rasvete iznad mašina koja se postavljaju na oko 2,5 metra visine, kao i radovi na ventilaciji i klimatizaciji. Potrebna oprema za funkcionisanje fabrike se montira a uređuje se i magacinski deo.

 

Radove na asfaltiranju sprovodi Vojput, i trajaće narednih nekoliko dana.

 

Ulazna porta

 

Pogled na Privrednu zonu Mali Bajmok i Suboticu sa krova.

 

Dunkermotoren

 

Norma group

 

Contitech fluid

 

Simens

 

PredajnikKOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  EXTRA!

 2. Alisa kaže:

  a mene zanima gde se podnose molbe za radno mesto u ovoj fabrici, ili su radnici vec “odredjeni” i samo se završetak radova da se počne sa poslom?

 3. anamaria kaže:

  Bila na testiranju u Somboru, bilo nas 150 rasporedjeno po grupama u 5 dana, dobro su nas istestirali, ponizili i oterali tamo odakle smo i dosli!

 4. kercanin kaže:

  Alisa:

  a mene zanima gde se podnose molbe za radno mesto u ovoj fabrici, ili su radnici vec „odredjeni“ i samo se završetak radova da se počne sa poslom?

  molbe su se podnosile u somboru…kolko znam skoro svi radnici su vec manje vise primljeni

 5. stormwatch kaže:

  anamaria:

  Bila na testiranju u Somboru, bilo nas 150 rasporedjeno po grupama u 5 dana, dobro su nas istestirali, ponizili i oterali tamo odakle smo i dosli!

  Kako mislite ponizili su vas? Draga gdjo/gdjice/gospodine nije to drzavna firma ili firma za vreme komunizma pa da prima sve koji se pojave na vratima, radnici treba da donose profit a ne da ga odnose.

 6. anamaria kaže:

  A ti dragi gdine stormwatch vidi se da nisi bio ni na testiranju ni na razgovoru a znas da prosipas pamet. Naravno da nece biti svako primljen ko dodje ali nije istina da treba pozvati i istestirati 150 kandidata na poziciju gde su primali samo jednog jedinog! 

 7. tamaris kaže:

  cestitam jos jedno radno mesto za 150e

 8. stormwatch kaže:

  Bolje je 20 radnih mesta za 150-200 Eur nego li i 5 besposlenih ljudi.

OSTAVITE KOMENTAR