Asfaltiranje po planu

Aleja Maršala Tita je najlepši deo grada, bez premca. Možda je nekada sam centar bio lepši, ali se razrušavanjem uneredio, pa je sređeniji i doteraniji Radijalac postao oaza lepote. Mnogo se uložilo u njega, mnogo više nego u bilo koji drugi kraj grada, pa je za očekivati da bude najposećeniji što svakako jeste. Počevši od popločavanja, preko zamene osvetljenja, izgradnje kružnog toka na početku, asfaltiranja puteva i staza do sređivanja mobilijara, zelenila i fasada. I vertikala i horizontala ulice su doživele promenu u poslednjih deset godina.

Poslednje sto je rađeno na Radijalcu je asfaltiranje jedne njegove strane, koje je ovih dana i završena. Druga strana je asfaltirana prošle godine u julu.

Slika

Slika

Dobro nija baš sve najsjajnije, ostala je još jedna staza da se dotera. Platani imaju izuzetno jako korenje što se pokazalo na delu, ali i izuzetno cenjenu krošnju.

Slika

Ne brine toliko staza, koliko brine činjenica da čim se neka od fasada zgrada dotera, nakon par meseci bude išarana.

Slika

Ulica Jovana Jovanovića Zmaja, naredna će biti asfaltirana. Radiće se potez od Partizanske do Đure Đakovića. Radovi će početi danas a trajeće do 16. jula do kada će ovaj deo ulice biti zatvoren za saobraćaj.

Slika

Slika

Na drugom kraju grada, u 51. divizije je nasut pesak i trenutno se ravna. Mašine smo zatekli na samoj raskrsnici sa Kireškom.

Slika

Slika

Slika

Deo bliže Majšanskom putu, koji se proširuje, takođe je dobio sloj peska a do pola je nasut tucanik.

Slika

Slika

Na trećem kraju grada, na Zorci, Erdutska ulica. Slike su od pre par dana.

Slika
foto: tdejo86

Slika
foto: tdejo86

Slika
foto: tdejo86KOMENTARI

 1. Gost kaže:

  Zasto nisu provukli kanalizaciju ispod asfalta. Oce kroz dve godine lupati asflat koji sada stavjaju. Ili necemo ni dobiti kanalizaciju.

 2. covek iz mase kaže:

  haha u 51. Divizije ima ukupno dve masine, ili se to meni samo cini.

 3. don kaže:

  Dajte da se resi jednom za svagda problem sa unistavanjem fasada sa grafitima, dzabe nove zgrade kad ih huligani namerno unistavaju! Neka se uvedu neke stroge mere prema vinovnicima, ugledajmo se na novi zakon koji je po tom pitanju donet u susednoj Madjarskoj!

 4. djomla kaže:

  Treutni izgled ulice Jovana Jovanovića Zmaja. Stari asfalt je u potpunosti uklonjen i nasut je tucanik.

  Slika

  Slika

  Slika

OSTAVITE KOMENTAR

10 + = 20

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: