Atletski kamp u Subotici

Atletski Savez Srbije je naš grad odabrao za domaćina atletskog kampa "Aleksandar Petrović" koji se nalazi u okviru projekta Kros RTS koji je jedan od najmasovnijih atletskih događaja u našoj zemlji.

Ovo je četvrta generacija koja radi u ovom kampu koji je do sada dao veliki broj reprezentativaca, državnih prvaka i rekordera. U rad su uključeni poznati atletski treneri među kojima su i Dragiša Kuzmanović i Mirko Vujaklija, dok je direktorica kampa nekadašnja proslavljena atletičarka Snežana Pajkić.

Značajna informacija vezana za Suboticu je da je naš grad na spisku onih kojima će Atletski savez Srbije pomoći da se reparira atletska staza na Gradskom stadionu. Sa novom stazom moguće su nove organizacije atletskih sportskih takmičenja u našem gradu. Iako u skromnim uslovima Atletski klub Spartak dobro funkcioniše i ima čak četiri svoja člana koja se nalaze u Kampu: Luna Jović, Dragoslava Radonjić, Nemanja Ćurčić i Jovana Ilić.

izvor: http://www.subotica.infoKOMENTARI

  1. Milena kaže:

    Poštovani

    Elena živi u Švajcarskoj, ima 8 godina i jako je talentovana za atletiku. Završila se sezona i ona je bez nekih velikih treninga peta po vremenu u trčanju na 60m u celoj Švajcarskoj. Ona je tek počela da trenira i volela bi na kampove da ide ili da sa nekim iz Srbije vežba kada smo na odmoru u Srbiji. Da li imate nešto u ponudi? Kampove atletike ili treninge? Koliko bi koštao trening kod dobrog trenera? Da li možete negde da nas uputite? Hvala Vam unapred na odgovoru.

    Sve najbolje i sportski pozdrav,

    Milena

OSTAVITE KOMENTAR

+ 4 = 9

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: