Autlet roba visoke mode i u Subotici

Vest da će Subotica dobiti autlet prodavnicu robom visoke mode brzo se širi gradom.

 

Informacija je za naš portal potvrđena i iz firme "Circolo privato" koja otvara svoju prodavnicu brendirane robe u poslovnom prostoru na Korzou 4, između Piraeus banke i Legenda.

Zgrada putnik

Sa ciljem da Subotičanima, ali i Beograđanima i Novosađanima ponudi odeću, obuću i kožnu galanteriju renomiranih italijanskih proizvođača, "Circolo privato" je potpisala nekoliko ugovora sa poznatim brendovima a jedna od njih je i italijanska Prada.

 

Sugrađani u autlet prodavnici mogu očekivati i autlet cene, koje su nekoliko puta jeftinije od aktuelnih, a o svemu će se pričati tek nakon otvaranja koje je zakazano za 19.12.2013. godine.KOMENTARI

 1. Goga kaže:

  Cula sam i ja da dolazi Prada ali nisam znala da ce Prada biti jedna od nekoliko. Jos samo da cene budu OK i svi srecni i zadovoljni.

 2. mila kaže:

  Zvuci nestvarno. 

   

  Ne secam se kada sam nesto poslednji put kupila u Subotici, jer je u 95% butika ustvari roba sa buvljaka nikakvog kvaliteta. Ima svega par dobrih radnji a ovo ce biti odlicno. 

 3. iznenađena kaže:

  Da li je moguce? Je l to prava Prada? Nesto nisam sigurna da ce Suboticani u velikoj meri kupovati ako budu cene kao u Autletu u Inđiji gde su cene nenormalno visoke iako se radi o autletu. Naravno, ne mislim ni da ce cena cepela biti 50 eura ali kad bi se nasao balans izmedju ovog jakog brenda i naseg standarda bilo bi odlicno. U svakom slucaju odlicno!

 4. djavo kaže:

  Ako se ne varam u Srbiji nema nigde da se kupi Prada… Posebno me raduje sto ce Beogradjani i Novosadjani morati da dolaze u SU da kupuju 😀

 5. Olja kaže:

  Samo ne znam ko ce moci da kupi Pradu,kad vecina njih radi za minimalac i ispod minimalca.

 6. dejan kaže:

  dajte nam radno mesto  da bi kopovali i ziveli kao ljudi ,pa posle prada i ostala carolija

 7. Stipane,siti se... kaže:

  Kako se bese,zvala ona hit prodavnica u bivsoj standard konfekciji ???

  Ehehej,takvu robu ce te naci i u novoj !!!

  Samo smo stariji dvadeset i nekoliko godina,a pametniji ???

 8. Loš Đak kaže:

  Gogo,

  Nema razloga za brigu. Ja sam siguran da će cene biti sasvim OK. Doduše, nisam siguran da mnogi znaju koliko je to OK za Pradu :-).

 9. jasim kaže:

  dobro ce biti ako bude pravi autlet ko sto je i u austriji a ne ko ovaj u indjiji jer kod nas marze moraju da budu bar 200% inace nema zarade kako kazu nessrecni prodavci

   

 10. varoščanin kaže:

  Znači nije problem da para nema, nego nema prodavnica visoke mode.

 11. nina kaže:

   

  varoščanin:

  Znači nije problem da para nema, nego nema prodavnica visoke mode.

   

  Prodavnica visoke mode sa autlet cenama je za one koji para imaju, koliko toliko. A za one koji para nemaju, i dalje imaju buvljak i robnu kucu centar. 

 12. nada kaže:

  baš me intresuje da li će prodavci u tom "Prada" butiku imati 19 ili 20 hiljada platu??pa da mogu lepo da "pazare"tamo gde su zaposleni!!!!

   

 13. tomig kaže:

   

  Stipane,siti se…: Kako se bese,zvala ona hit prodavnica u bivsoj standard konfekciji ??? Ehehej,takvu robu ce te naci i u novoj !!! Samo smo stariji dvadeset i nekoliko godina,a pametniji ??? 

  Pricecutters …

 14. nekoime kaže:

  prejako 😀

  malo po malo, pa bozanstvena komedija na korzou subotice 😉

 15. nja kaže:

  S obzirom da su kod Kineza u Maxi-ju jakne preko 5000, dok se na buvljaku kreću i oko 130E, ovo bi moralo da bude mnogo povoljnije…nije toliko bitna Prada, bilo bi dosta samo da se dovedu brendovi kojih ima u Arkadu, Uscu, BIG-u i svi sretni i zadovoljni… tj. oni koji imaju para i tamo da idu da pazare…a za nas na minimalcu ostaje i dalje potraga za nečim iole pristojnim, a podosta jeftinim…

   

OSTAVITE KOMENTAR