Autobus udario u stub

U ulici Maksima Gorkog u Subotici autobus je udario stub električne rasvete. Očevidci kažu da je jedno putničko vozilo „iseklo” autobus kad je pokušalo da ga obiđe.

Da bi izbeglo automobil koji se prebrzo vratio u traku ispred autobusa, vozač je trgao volan, ali je izgubio kontrolu nad autobusom, sleteo sa puta i udario u stub električne rasvete. Prema nezvaničnim informacijama u autobusu nije bilo putnika, i nema povređenih. Na mestu udesa uviđaj obavlja subotička policija.

RTV PannonKOMENTARI

 1. ffilozoff kaže:

  Ko vodi su-trans? Ne oglasava se ni on, ni serif,a brod tone…normalan,bi moralno podneo ostavku i pustio strucnjaka da vodi javno preduzece i grad SUBOTICU !!!

 2. Joso kaže:

  Izgleda da direktor Subotica-Transa ne postoji…

 3. freestyle kaže:

  kakve ovo veze ima sa direktorom… ovaj bus je imao sofera, i sofer je hteo da izbegne sudar zbog bu*ale koja mu je presekla put… e sad da imamo kamere na putevima onda bi se za 5 minuta saznalo koje bio krivac i da se kazni…

 4. ffilozoff kaže:

  Ima veeelike veze ko je direktor,jer firma mu ne radi,ili lose radi. Udesi se desavaju,,dobro da se dobro zavrsilo,ALI moj komentar je bio da brod tone…

 5. ffilozoff kaže:

  Mancester je menjao Murinja,jer nije imao rezultate sa dobrim igracima(soferima),a bio direktor…hehehe,a Mancester je veca firma od su-transa…hehe..Razlika je jer u Mancesteru gazde odlucuju ko je direktor,a u Su-transu ko odlucuje?? hehehe

 6. rax kaže:

  vozacu porucujuem da se obavezno obrati jednom proverenom lekaru, koji ce ga zbog burnouta ispisati na bolovanje!

 7. stormwatch kaže:

  U ovakvim slucajevima, bez da to ima veze sa direktorom firme ili nema….pogotovo usled strajka radnika gde su oni koji su platili mesecne i godisnje karte a nemaju svoj auto spreceni da putuju negde zbog ne funkcionisanja gradskog saobracaja – DIREKTOR takvog disfunkcionalnog preduzeca a I GRADONACELNIK disfunkcionalnog grada PODNOSE MOMENTALNE OSTAVKE…..Gradski saobracaj je svugde u Evropskim gradovima pitanje GRADA i GRADONACHELNIKA….ako taj saobracaj ne funkcionise nedelju dana i duze, to je dovoljan razlog da se pristojan i chestit direktor i gradonacelnik samosmene sa pozicija. Moze sada “istina” da kenja kako mi preko interneta rushimo njegovu vlast koja ga placa subotickim novcima, ali to je jedino profesionalno resenje u takvim situacijama. Ako se vrhuska Subotice vec godinama igra upravljanja gradom, onda je bolje da promene jebenu igru….neka konacno predju sa GTA V na Cities: Skylines.

 8. Mare kaže:

  Kamere imamo na glavnoj raskrsnici pa se mogu pogledati snimci vozila koja su se kretala u istom periodu kad i autobus. Da se doci do krivca ako se hoce.

 9. Ego kaže:

  Inače da se spomene da je stigla naredba u domove zdravlja da radnicima Su-transa se ne ispisuju bolovanja do daljnjeg.

 10. gligorije kaže:

  ego
  eto nam vucic i vlast. ne ispisivari bolovanja? ovaj je skoro ko hitler…samo jos ne ubija…direktno.

 11. gligorije kaže:

  Vua i balan naredjuju, Nema bolovanja, nema bolovanja.

OSTAVITE KOMENTAR