Autodepo u izgradnji

Pokraj Gradskog stadiona i nekadašnjeg marketa Tuš traju radovi na izgradnji autodepoa. Postojeći na uglu Bajnatske i Pazinske će biti proširen. Prostor površine 2,17 hektara biće namenjen kako za putnička tako i za teretna vozila, te se u skladu sa tim planira izgradnja 60 parking mesta za teretna vozila i 50 parking mesta za putnička vozila. 

.

Ono što se trenutno na gradilištu može videti su zemljani radovi koji će zbog trenutnog vremena i niskih temperatura sasvim sigurno potrajati.  KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  netreba po pdr-u tamo put da ide?

 2. djomla kaže:

  Jeste, po PDRu je tamo predvidjen put, ali je data privremena dozvola dok se ne krene u realizaciju PDRa.

 3. dasHHa kaže:

  Ako sad grade auto depo tamo a predvidjen je,master planom razvoja transporta u Srbiji, da auto depo bude lociran na MM terninalu u bikovu onda to znaci da od obilaznice nece biti nista jos najmanje 2 godine!?

  Takodje tu je predvidjen put koji treba da vodi do nove vatrogasne stanice, znaci ni od te stanice nece biti nista u dogledno vreme?!

 4. djomla kaže:

  Ne, nema ovo veze sa zaobilaznicom.

  Ako bolje pogledas mapu videces da je ta zuta linija produzetak ulice Brace Radic a ne produzetak Pazinske. 

  Crnom sa obelezio trenutnu poziciju Autodepoa

  Nek vas ne zbunjuje to sto je presecen put, to nije trenutna regulacije Bajnatekse ulice vec predvidjena u nekoj buducnosti.

 5. dasHHa kaže:

  hvala na brzom odgovoru

 6. pera kaže:

  opet lupetas dasHHa doklleeee?

 7. bonnie kaže:

  Ja bi taj depo stavih u centar grada, na mesto pozorista! Jeste idiot sam i lupetam! Bajnatska ulica je vec nenormalno preopterecena, kukamo zbog Brace Radica, sto unistavaju predivan kolovoz. A kuce u Masarikovoj, Istarskoj, Dalmatinskoj su u fazi raspadanja, taj depo bi trebalo da izgrade van grada a ne da jos uniste ovaj deo. Jos ni mrtvima ne daju mira ovi kamioni. Treba razviti zeleznicu, a ne povecati promet i zagadjenje. Ili, nek kupe kuce u toj okolini, da stanovnici idu u mirnije krajeve, pa nek grade sta hoce!

 8. Fish kaže:

  U sredu zavrsavamo sa poslom tamo nasut cemo tucanik i kamioni ce moci da se parkiraju. A ti ko je ovo slikao (Zenska osoba u belom kaputu) sto nisi dosla na kafu nego si tamo u cosku slikao pa posle otisao?

OSTAVITE KOMENTAR