Autopraone hit u Subotici

Prva samouslužna autopraona u Subotici je izgrađena pre oko pola godine, iako takva usluga u drugim gradovima odavno postoji. Veoma brzo, sugrađani su se navikli na nju, pa je broj onih koji je posećuju sve veći. Pored sugrađana koji dođu da isperu blato, prašinu i so sa karoserije, primećuju se i oni brižniji koji u gepeku svog ljubimca nose čitav asortiman opreme za pranje i zaštitu. Nakon vodenog programa i usisivača, često se zadržavaju duže kako bi uredili i unutrašnjost automobila, što im omogućuje dobro uređen prostor autopraone.


Autopraona na Prozivci – oktobar 2011.

Subotica će u skorije vreme dobiti još dve slične autopraone. One se kao i benzinske pumpe lociraju uglavnom na visokofrekventnim putevima pa će tako jedna nići u Preradovićevoj na nedavno ograđenom placu, dok se druga uveliko gradi na Somborskom putu u okviru placa fabrike “Slavica”.

Pristup ovoj autopraoni će se odvijati sa Somborskog puta, ali ne iz kruga fabrike već će se uraditi posebna saobraćajnica. Ta saobraćajnica je u principu produžetak Mičurinove ulice koja prolazi između Bajskog groblja i Slavice sa jedne strane i Trga Ćirila i Metodija sa druge, i koja je već godinama zatvorena.

U Preradovićevoj ulici je u pripremi izgradnja autopraone na placu koji se nalazi u blizini benzinekse pumpe u izgradnji.KOMENTARI

  1. Tommi kaže:

    Ako trzni centar ne, bar autopraonu cemo imati…sta fali nam vise koga interesuje modne marke ipak smo mi na balkanu…..

  2. posmatrac kaže:

    Jedva cekam da se otvore! 😎

OSTAVITE KOMENTAR