„Avantura park“ biće izmešten iz bezbednosnih razloga

Prilikom obilaska radova na izgradnji biciklističke staze uz obalu Palića, potpredsednik Saveza vojvođanskih Mađara, Balint Pastor, odgovarajući na pitanje novinara rekao je da “Avantura parku” nije mesto na samoj obali jezera, te da će biti izmešten iz bezbednosnih razloga jer ukoliko se nešto dogodi kola Hitne pomoći ne mogu doći. Takođe, zaklanja vidik i anulira aktivnosti predviđene “Ecolacus” projektom.

Yu eco


KOMENTARI

 1. Boris kaže:

  Razložno i korektno obrazloženje zašto mu tu nije mesto.
  Plus što veliki broj ljudi smatra da mu tu nije mesto ni iz estetskih razloga.
  Samo gospodine Pastor, nemojte da sada baš tu nikne hotel tog vašeg hotelijera kojeg ste spominjali.

 2. Anonimni kaže:

  A niko ne kaze gde ce je izmestiti?!

 3. Vlatko F. kaže:

  Avantura park i slicne stvari pasu najvise u nekom sumarku, ispod krosnji drveca, a ne direkt na udaru sunca na plazi bez hlada.
  Ako nigde drugde, odlicna lokacija, po meni, bi bila u vikend naselju. Umesto zapustenih horror vikendica da se digne ovako nesto.

 4. Trovach kaže:

  @Vlatko F. …Bravo za ideju. Ima nekoliko objekata tamo zrelih za rusenje uz obilje zelenila i hlada. Sve objekte koje vredi renovirati treba ostaviti (i renovirati), a one oronule porusiti i prodati parcele uz strogo kontrolisanu gradnju, bez podizanja velelepnih kicerajskih vila.

 5. Travka al zanosna kaže:

  99,99 % ” Vikendica” na Palicu eto slucajno imaju vlasnika ,samo ko je taj , enigma..A zasto su oronule eeee…. pitaj posto su pa ce ti se reci. Ovaj klempo lupeta gluposti ko malo dete il nas izgleda zaj….a sve. Hajde , gde je adrenalin park u bilo kom gradu koji ima vecu vodenu povrsinu , pa odmah pored. Gde da ga postave na Mikicevo u sred kukuruza ili u Tavankut u vocnjake, e ludaka da ga bog nevidi.Al se tu prave stele , gore nego na granici.

 6. Pljuc kaže:

  Znaci sve se zna,samo se ne zna gde ide.Ako kazu gde ide,onda su unaored nezakonski sve isplanirali.Ako ne kazu gde ide,onda je ovo najbolje mesto jer bolje ne znaju.Ko je kad i kakav elaborat i u kojoj skupstini pokazao da ne valja ? Inace put vodi do samog A parka po sred srede.

 7. Bajnatski barok i Maloradanovacki rokoko kaže:

  @ Trovach

  bez podizanja velelepnih kicerajskih vila.

  Ili su velelepne, ili su kicerajske. Jedno sa drugim ne ide 😉

 8. Aleksa kaže:

  @Travka….
  Svojevremeno je postojala evidencija o vlasnicima vikendica na Palicu, na osnovu toga se placala neka vrsta naknade za koriscenje zemljista, a verovatno se naplacivala i voda, a da ne govorimo o struji. To znam pouzdano jer je preduzece u kome sam radio imalo dve videndice na Palicu.
  Premo tome treba samo dobre volje i malo istrazivackog rada pa ce se utvrditi svi vlasnici vikendica.

OSTAVITE KOMENTAR