Avganistanci otkriveni među ženskom odećom

Uprava carina saopštila je da su carinici i granična policija na Horgošu sprečili tri Avganistanca da ilegalno pređu državnu granicu.

..

U saopštenju se navodi da su carinici i policajci, zahvaljujući najsavremenijem mobilnom skeneru, u tovarnom delu kamiona makedonskih registarskih otkrili tri Avganistanca sakrivena među ženskim kompletima namenjenim nemačkom tržištu.

.

Uprava carina pretpostavlja da su Avganistanci u makedonski kamion “ušli na nekom od parkinga, gde je vozač stajao radi odmora, jer su vidna oštećenja na carinskoj plombi, koja je očigledno naknadno zalepljena”.

.

Dalju istragu preuzeće policija i tužilaštvo.

.

Carinici su u poslednjih nekoliko meseci, zahvaljujući korišćenju najnovijih mobilnih skenera otkrili 140 osoba koje su ilegalno pokušale da pređu granicu Srbije na putu ka razvijenim zemljama Evrope.KOMENTARI

 1. MARKO GABRIC kaže:

  nije ni njima lak velika je njihova muka

 2. Oliver kaže:

  nije njima lak, ali sasto da mi Platimo sa nji? Sada je Pocetak u Suboticu, i sada morate vi platiti sa njihov povrat.

 3. Regina kaže:

  Ne,nije.Dobro se secam kada su nasi Zemljaci sve moguce i nemoguce probali da bi dosli na zapad..

 4. Iby P. kaže:

  Tacno, i nasi su pokusali sve i svast da se docepaju “raja” ili “obecane zemlje” – ali za razliku od Srbije, nasi nisu zavrsili na deponijama, niti su bili ostavljeni na milost i nemilost sudbini.

 5. Oliver kaže:

  Ja živim u Njemačkoj i imamo najvećih problema s Afganistancima. Volio bih da se nikad ne ovaj problem kod vas sastaje. Mi stalno platimo za njih. Ili za rat ili za izbjeglice. I oni samo pogoršati. Stalno je policija kod njih. Radije bih vam dao ​​novac, tako da ih možete hraniti i poslati natrag.

 6. gost kaže:

  Dragi Olivere i ja bih dao nekome novac da hrani i posalje nazad ali na nasu zalost to bas i ne funkcionise tako ….

OSTAVITE KOMENTAR