Bad Copy u Subotici 16. septembra

Serijal događaja koji razmrdava grad spajajući muziku i umetnost “Parkiranje” ove subote, 16. septembra, dovodi legende beogradske i regionalne rep scene Bad Copy, koji će nakon osam godina nastupiti u punom sastavu u Subotici.

Koncert će biti održan u parku Rajhla Ferenca, a veče će otvoriti subotički rep sastav Glupi, koji će ujedno predstaviti svoj novi album “Mirna Bačka”.

Program će trajati od 19 do 24 časa, a ulaz je besplatan.

Ovo je treće “Parkiranje” po redu, a pokrenuli su ga Organizacija “IT Subotica 2030” i Šablon multimedijalna platforma s idejom da spoje kontinuirani muzički program i lepotu Subotice ne bi li je na taj način obogatili savremenim sadržajima.

“U toj prepoznatljivoj, standardnoj formi ‘Parkiranja’, dakle ulični stil, bez velike bine, Bad Copy će nastupiti s dobrim ozvučenjem i u lepom ambijentu parka. Napravićemo jedno dobro hip-hop subotičko veče, čega dugo nije bilo kod nas i mislim da će događaj biti unikatan”, najavljuje Filip Budanović, projekt menadžer Organizacije “IT Subotica 2030”.

Serijal “Parkiranje” je posvećen promociji kako afirmisanih, tako i neafirmisanih bendova i di-džej umetnika, a Organizacija “IT Subotica 2030” nedavno je pokrenula i projekat besplatnih uličnih koncerata na otvorenom, na kojima nastupaju pretežno lokalni muzičari izvodeći džez, bluz, pop i rok muziku.

 

DanasKOMENTARI

 1. cepesh kaže:

  mene žena ne pusti da idem!

 2. Anonimni kaže:

  @ cepesh
  pa pitaj ljubavnicu

 3. Repete kaže:

  Ni ova dva prostaka se ne razlikuju mnogo od Baje Male Knindzojke.

 4. Nidje veze... kaže:

  @repete au rodjace pa ocemi ti?!? Baja je institucija i umetnik i pre svega covek koji nije imao ni malo lako detinjstvo …i pre nego sto krenes da ga pljujes na bilo koji nacin pogledaj gde je on a gde si ti!!!

 5. @Nidje veze kaže:

  Gde je on, a gde ja? Ja sam fakultetski obrazovan čovek s dugim radom iza sebe, a on širitelj mržnje koji peva o klanju i ubijanju ljudi druge nacije i religije. Možda malo da ponekad upotrebiš i mozak, ako možeš da ga pronađeš u glavi.

OSTAVITE KOMENTAR

1 + = 4

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: