Banjac, Despot i Aca Kovačević

Imperativ pobede u današnjoj utakmici, sedeo je na vratu kao đavo više od sat vremena fudbalerima Spartaka. Fudbaleri Smedereva danas nisu stvorili ni jednu priliku ali nisu dali ni da domaći proture loptu kroz njihova vrata.

 

Navijači sa severne tribine dobro su isprozivali Banjca iz uprave kluba. Na povratku sa Marakane kada se pokvario autobus, nije hteo da ih pusti u onaj sa fudbalerima gde je bilo još mesta i to mu nisu zaboravili.

U prvom poluvremenu golman gostiju je bio najbolji na terenu i u pauzi je počela da se oseti neprijatnost – šta ako ostane nerešeno. Druga liga zeva da proguta a mnogo je lakše opstati u superligi nego vratiti se.

 

Ponovo je organizovana nagradna igra kao nekad kada je kod Eržike u kafani moglo da se dobije rakija ili vino. Ovaj put je treća nagrada bila ulaznica za zapadnu tribinu, druga nagrada je bila ulaznica za zapadnu tribinu a glavna premija je bila – ulaznica za zapadnu tribinu.

Drugo poluvreme je donelo olakšanje. Najpre je Despotović natrčao na centaršut Čovića i nogom iz blizine savladao golmana a potom je Kovačević primio jednu loptu u šesnaestercu, izveo onaj njegov čuveni okret na petoparcu, oslobodio se čuvara i smestio loptu gde treba.

 

Posle 92 minuta igre : SPARTAK – SMEDEREVO 2 : o

 KOMENTARI

 1. sutram kaže:

  Bravo momci. Znam da vam nije bilo lako i zato čestitke za veoma važnu pobedu. Nastavite tako.

 2. vule024 kaže:

  ,,Ponovo je organizovana nagradna igra kao nekad kada je kod Eržike u kafani moglo da se dobije rakija ili vino. Ovaj put je treća nagrada bila ulaznica za zapadnu tribinu, druga nagrada je bila ulaznica za zapadnu tribinu a glavna premija je bila – ulaznica za zapadnu tribinu.,,
  Hahahahahahahaha 

   
 3. SRV80 kaže:

  Taj Banjac je stvarno sirovina od coveka, nevezano za ovo sa navijacima… Covek je u sukobu interesa, sedi kao sekretar u podrucnom savezu i sekretar je Spartaka, a ima jos nekoliko funkcija, pa dokle vise takvih duplih funkcija u nasem fudbalu, zar nema jos sposobnih ljudi osim “genijalaca sa Zlatibora”, sve vec odavno lici na politiku (jer ako nisi u Spartaku onda nisi konkurentan) i zato nam izmedju ostalog fudbal propada… Strava i uzas !!!

OSTAVITE KOMENTAR