Bazeni prate Narodno pozorište

Pored Narodnog pozorišta koje je definitivno stalo sa izgradnjom, sve su najave da će i bazeni opet posustati. Do zastoja u radovima je došlo u prethodnim nedeljama ali će oni biti nastavljeni. Radiće se narednih mesec – dva dok se ne utroše sredstva obezbeđena početkom godine nakon čega će opet doći do zastoja.

U odnosu na prošli izveštaj sa ovog gradilišta, prošlo je tačno dva meseca, a od tada se radilo samo na kadi velikog bazena. Urađene su bočne strane kade, a postavljena je i izolacija. Jasna razlika se može uočiti poredeći dve slike.

14.6.2011.
Slika

14.4.2011.
Slika

Sada je definitivno jasno da ni ove godine neće doći do zatvaranja objekta pa će još jedan mraz pokriti armirano betonsku konstrukciju bazena ali i čeličnu krovnu konstrukciju. Verovali ili ne, obe konstrukcije će morati biti sanirane, što iziskuje dodatna sredstva za to. Drugim rečima do sada utrošena sredstva će u određenoj meri propasti jer do sada urađeno nije zaštićeno.

Slika

Slika

Slika

"Miki maus"
Slika

Krovna konstrukcija
SlikaKOMENTARI

 1. Hanibal Lektor kaže:

  Još jedan spomenik megalomaniji pojedinih subotičkih vlastodržaca. Plašim se da nije poslednji.

 2. jasmina kaže:

  Pa dobro, mora malo da stoji. Prethodne generacije studenata gradjevinskog fakulteta su usavrsile betonske skeletne sisteme,a naredne generacije ce nauciti nesto o celicnim konstrukcijama. :p

 3. Tomas kaže:

  Barem nije u centru grada, ali je tragicno koliko se dugo gradi. Do sada su mogli, realno, da sakupe novac za deset bazena.

 4. djomla kaže:

  Tomas, tragicno je koliko ce se jos graditi. To ce biti za ginisa.

OSTAVITE KOMENTAR

86 + = 90

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: