"Beli lavovi" od četvrtka u Subotici

Radnja filma smeštena je u današnje vreme, i prati živote malih ljudi koji nisu umeli da se uklope u novo doba tranzicije i tajkuna. Junaci priče su seljaci, radnici koji su ostali bez posla i fabrika, “poštena inteligencija”. Ovi mladi, obrazovani ljudi, da bi preživeli, bave se besmislenim poslovima – operska pevačica peva po kućama, filmski reditelj snima svadbe i sahrane, a Dile, koga igra Lazar Ristovski, pokušava da promeni njihove živote…

Slika

Dile je radnik kome je fabrika otišla pod stečaj, i pošto je ostao na ulici, organizuje sa svojom familijom otmicu dece novokomponovanih bogataša.
„Beli lavovi“ je film o ugroženoj vrsti, ali ne o belim lavovima, koji jesu ugroženi, već o ljudima, radnicima, studentima i poštenoj inteligenciji, koji u ovom vremenu jedva nalaze načina da prežive.

Ostale uloge igraju: Gordan Kičić, Mira Banjac, Slavko Simić, Vuk Kostić, Hristina Popović, Zorica Jovanović, Aca Filimonović, Monika Kiš…

Novi film Lazara Ristovskog "Beli lavovi" biće premijerno prikazan subotičkoj publici 28.aprila u bioskopu EuroCimena.

Projekcije: 28, 29, 30. aprila kao i 02, 03 i 04. maja od 20:00h u Bioskopu EuroCinema (Amfiteatar Otvorenog univerziteta)

Cena ulaznice: 150,00 dinaraKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 61 = 66

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: