Besplatan priključak na mrežu „Suboticagasa“

Za one koji žele da se priključe na mrežu „Suboticagasa“ , to do kraja godine mogu učiniti besplatno.

suboticagas

Od početka godine zahtev za isključenje sa mreže „Suboticagasa“ podnelo je oko 40 građana. Iz ovog preduzeća kažu da su uglavnom problemi lične prirode u pitanju, a da je procedura isključenja pojednostavljena. Prema poslednjim podacima preduzeću gradjani duguju oko 15 miliona dinara. Cena gasa za fizička lica od 1. oktobra je 39, 9 dinara plus pdv, a za pravna lica oko 41 dinar po kubnom metru bez pdv–a.

 

Radio SuboticaKOMENTARI

  1. Tamara kaže:

    Naravno da nisu problemi licne prirode, nego je cena gasa bila abnormalno visoka pa su ljudi presli na jeftiniji nacin grejanja. Sada ocajnicki pokusavaju da privuku korisnike, jer su imali zaradu od 50 % godinama i ziveli kao bubreg u loju, dok su se gradjani smrzavali u svojim kucama, pokusavajuci da ustede, bolje receno da prezive zimu. A prikljucenje je kostalo citavo bogatstvo. Zakoni trzista su i njima dosli glave, konacno!

  2. Pete Margita kaže:

    Lepo, lepo! Samo zbog cega smo mi na pocetku gasifikacije placali po 800 eura po prikljucku! Mozda da dokazete da smo budale! Uspeli ste!

  3. stormwatch kaže:

    Ako Suboticagas zeli da opstane, treba da smanji cenu kubika na 25 dinara i iskljuci onu smesnu lopovsku formulu iz racuna. U protivnom, imacete par hiljada otkaza do 2017. pa vidite sta ce te onda.

OSTAVITE KOMENTAR

71 + = 79

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: